Полякова показала портрети Кіркорова і Корольової в туалеті музичної студії: “Вам тут місце”

Відома співачка Оля Полякова показала, де місце артистам-зрадникам України Наташі Корольовій і Філіпу Кіркорову. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Співачка Оля Полякова в своїх Інстаграм-сторіз показала цікаве відео зі студії звукозапису Foxx Studio. Саме у цій студії записуються найвідоміші артисти України і колись там свої пісні записували Наташа Корольова та Філіп Кіркоров. На стінах студії розвішені портрети зірок, які там колись записувались. Портрети Корольової і Кіркорова там теж висіли. Втім, управляючі студії зняли портрети проросійських артистів і віднайшли їм підходяще місце – в туалеті.

Оля Полякова зняла відео якраз у туалеті студії звукозапису, де на підлозі стояли портрети Корольової і Кіркорова. Більше того, фото зрадників трішки підкорегували маркером. Кіркорову домалювали ріжки чорта та написали, що він “ворог України”. Наталі Корольовій на лобі написали лайливі слова, які прекрасно відображають її сутність.

Полякова показала портрети Кіркорова і Корольової в туалеті музичної студії
Полякова показала портрети Кіркорова і Корольової в туалеті музичної студії

Так, дивіться, в одному туалеті. Так, братики, вам тут місце

,– прокоментувала Оля Полякова у відео.

Нагадаємо, до повномасштабного вторгнення росії на територію України Оля Полякова дружила і тісно спілкувалася з Філіпом Кіркоровим. Однак після того, як артист обрав для себе тактику мовчати про війну, тим самим підтримуючи її, Полякова розірвала всі контакти з колишнім другом.

Що стосується Наташі Корольової, яка родом з України, співачка теж вирішила не коментувати війну. При цьому її чоловік Тарзан зайняв активну позицію в підтримку російської агресії. Чоловік навіть записав і опублікував в соціальних мережах декілька відео, в яких хвалив російського диктатора і розповідав про “руській мір”.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.