Ольга Сумська показала дитячі фото Тоні Паперної, яка зараз живе в росії: “Щасливі мирні часи”

У новорічні свята Ольга Сумська поностальгувала, пригадавши мирні часи, коли вся її сім'я могла зібратися за одним столом. Акторка показала архівні знімки зі своєю старшою донькою, яка зараз живе в росії.

Відома українська акторка Ольга Сумська часто ділиться із прихильниками родинними знімками та подробицями особистого життя. У новорічні свята Сумська у своєму Інстаграм-блозі опублікувала серію архівних знімків зі своєю старшою донькою Тонею, з якою зараз акторка не може бачитись, адже дівчина продовжує жити в росії.

На архівних фото Ольга показала вже покійну матір Ганну Іванівну, свого колишнього чоловіка Євгена Паперного та доньку Тоню, коли вона була ще дитиною.

На першому фото сім’я Сумських позувала у звичайній квартирі з радянським ремонтом. Втім, тоді вони були щасливі та були всі разом – за одним родинним столом.

Ольга Сумська показала дитячі фото Тоні Паперної, яка зараз живе в росії
Ольга Сумська показала дитячі фото Тоні Паперної, яка зараз живе в росії

Щасливі мирні часи

, – підписала фото Сумська.

Також Ольга оприлюднила знімки доньки Тоні з рідним батьком Євгеном Паперним та інші фото дівчини з дитинства.

Ольга Сумська показала дитячі фото Тоні Паперної, яка зараз живе в росії
Ольга Сумська показала дитячі фото Тоні Паперної, яка зараз живе в росії

Нагадаємо, старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна вже багато років живе в росії. Там дівчина побудувала успішну акторську кар ‘єру, вийшла заміж та народила двох дітей.

Після початку повномасштабної війни в Україні Тоня залишатися в країні-терористці росії. Дівчина мовчить про війну і не робить жодних заяв.

Звісно, через таку позицію Антоніни Паперної дісталось і її матері Ользі Сумській. Сама Сумська в інтерв’ю неодноразово виправдовувала доньку. Акторка запевняє, що Тоня знає правду і дуже переживає за український народ. А мовчить дівчина лише через те, що боїться, адже в росії немає свободи слова і за будь-який вислів проти війни можна сісти за грати. Крім того, Паперна не хоче втрачати кар’єру та майно в росії.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!