Обрали молоденьких: Павлік, Захур, Комаров та інші зіркові чоловіки, які взяли собі в дружини юних красунь

Пари, які мають велику різницю у віці, рідко проживають довге і щасливе подружнє життя. Втім, невтішна статистика не зупиняє закоханих, які люблять один одного, незважаючи на цифри в паспорті.

В українському шоу-бізнесі немало пар з великою різницею у віці. Деякі із них щасливі в шлюбі вже багато років і розлучатися не збираються.

Віктор Павлік

Павлік з Репяховою показали, як прикрасили дім до Нового року
Зіркові чоловіки, які взяли собі в дружини юних красунь: Віктор Павлік

У всьому українському шоу-бізнесі Віктор Павлік має наймолодшу дружину. Різниця у віці з його 4-ю дружиною Катею Репяховою сягає аж 29 років. Одружилися вони у 2020 році, а в 2021 – у подружжя народився первісток, хлопчик Михасик.

Стосунки Павліка і Репяхової окутані скандалами і плітками, адже деякий час дівчина була коханкою артиста. Заради юної дівчини Віктор Франкович розлучився зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою.

Мохаммад Захур

Як виглядає свекруха Камалії – мама Мохаммада Захура
Зіркові чоловіки, які взяли собі в дружини юних красунь: Мохаммад Захур

Пакистанський мільярдер Мохаммад Захур 19 років назад взяв собі в дружини українську красуню Камалію. Співачка молодша за свого чоловіка аж на 20 років. Втім, артистка зовсім не сумнівалася, коли Захур її покликав заміж, а трапилось це через 3 місяці після їхнього знайомства.

Дмитро Комаров

Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров
Зіркові чоловіки, які взяли собі в дружини юних красунь: Дмитро Комаров

Телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров одружився таємно на володарці титулу “Міс Україна-2016” у 2019 році. Дружина Дмитра Олександра Кучеренко молодша за свого чоловіка на 15 років. Коли вони почали зустрічатися, дівчині було всього 18 років. Втім, подружжя запевняють, що зовсім не відчувають різницю у віці.

Вадим Буряковський

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Зіркові чоловіки, які взяли собі в дружини юних красунь: Вадим Буряковський

Вадим Буряковський – український бізнесмен, який вже 18 років одружений з Суперблондинкою Олею Поляковою. Чоловік старший за співачку на 15 років, проте це не завадило їм побудувати міцний шлюб і стати батьками двох доньок: 17-річної Маші і 11-річної Аліси.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.