Ірина Горова показала Потапу свої ніжки в оливкових лосинах: Насті Каменських до такої стрункості далеко

Відома українська продюсерка і колишня дружина репера Потапа похвалилася розкішними стрункими ногами під час занять спортом. Зірка обрала стильні лосини оливкового кольору.

45-річна екс-дружина Потапа Ірина Горова показує своїм дітям і молоді приклад, як треба дбати про себе. В своєму Інстаграм-блозі зірка розповіла, яке місце в її насиченому житті займає спорт.

Горова виставила знімки зроблені під час тренувань, для яких обрала молодіжний спортивний образ. Оливкові лосини, помаранчевий топ і жовту майку. На голові продюсерка зробила хвіст і займалася на килимку для йоги.

Ірина Горова показала Потапу свої ніжки в оливкових лосинах
Ірина Горова показала Потапу свої ніжки в оливкових лосинах

Скажу чесно, я з тих людей, яким під час свят або відпустки потрібно відпустити все та перезавантажитися на повну. 90% року я знаходжусь в такому гіпертонусі та дисципліні, що без зазріння совісті дозволяю собі під час відпочинку нічого не робити. І мені так подобається той момент, коли ти вже настільки наситився неробством, що прям тягне підкорювати нові вершини. А ви займаєтесь спортом під час відпустки?

– написала Ірина.

В коментарях відмітилася дочка Ірини Наталя, яка відзначила, яка її мама мотиваторка. Інші підписники поділилися своїми відповідями на питання Горової:

  • “Я завжди кладу у валізу одяг для спорту, але ще ні разу їм не скористалася на відпочинку”;
  • “Так, бо активним від природи людям сидіти і нічого не робити неможливо”;
  • “Відпочинок на те і відпочинок, щоб відпочивати”;
  • “В шоці від цієї дівчини. Жінкою якось не дуже хочеться називати. Гарна, дуже розумну. Піду шукати свій каремат”;
  • “Крута мотивація”.

Нагадаємо, з сім’ї з Іриною Горовою Потапа увела Настя Каменських, яка в 2019 році вийшла заміж за репера. Роман між співаками виник давно, але вони його довго приховували. Не зразу стало відомо також про розлучення Потапа та Горової. Подружжя 5 років не жили разом до того, як заявила, що вони вже не пара.

Екс-дружина Потапа Ірина Горова народила двох дітей і стала тещею
Екс-дружина Потапа Ірина Горова переплюнула Каменських

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.