Нова мода військового часу: Камалія, Дантес, Притула, Хіменес-Браво, Дзідзьо та інші зірки одягли бронежилети

У військові часи змінюється навіть мода. Українські зірки Камалія, Володимир Дантес, Дзідзьо та інші показали це на своєму прикладі і позували в бронежилетах.

Скоро буде рік, як в Україні триває повномасштабна війна. Багато знаменитостей в цей час відклали гастролі і звичне творче життя, щоб займатися благодійними справами, волонтерством, піднімати дух українців і також наближати перемогу.

Камалія

Камалія
Камалія

Найбагатша українська співачка Камалія випустила кліп на пісню “Кордони”, в якому знялася в спецодязі з бронежилетом. Тендітна зірка ефектно виглядає в такому образі.

Сергій Притула

Сергій Притула
Сергій Притула

Телеведучий і головний волонтер країни Сергій Притула зараз багато їздить по Україні, бачиться з захисниками і звісно носить бронежилет.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво ще на початку повномасштабної війни пішов на курси військової підготовки, щоб в разі чого мати змогу стати на захист країни. Також він з командою їздив по Донеччині і годував захисників власними стравами.

Дзідзьо і Пономарьов

Олександр Пономарьов і Дзідзьо
Олександр Пономарьов і Дзідзьо

Співаки Дзідзьо і Олександр Пономарьов спільно з іншими артистами записали пісню “Україна переможе” і знялися в кліпі в бронежилетах.

Дантес і Дурнєв

Олексій Дурнєв і Володимир Дантес
Олексій Дурнєв і Володимир Дантес

Володимир Дантес разом з Олексієм Дурнєвим відправилися в Куп’янськ в рамках шоу “Мамо, я ганяю тачки”. Вони забрали авто для ЗСУ і повезли її в деокуповане місто.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Холостячка Злата Огнєвіч дочка військового. Вона активно підтримує бійців і одного разу під час зустрічі з ними приміряла на собі поліцейську кепку, “броник” і автомат.

Ірина Федишин

Ірина Федишин
Ірина Федиши

Співачка Ірина Федишин займається волонтерством і її з самого почату дуже хвилювало питання бронежилетів, тому що вони мають рятувати життя. Зірка звісно і сама міряла військову форму.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.