28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома: “На ви не завжди”

Відома українська блогерка і дружина артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова звертається до чоловіка на ви, але це тільки на публіці. Дівчина розповіла, як називає коханого вдома.

Катерина Репяхова стала широко відомою після роману з популярним українським співаком Віктором Павліком. Вона з дитинства була фанаткою його творчості і вперше зустрілася з ним особисто, коли їй було всього 11 років. Тоді Катя не уявляла, що це її майбутній чоловік.

Будучи молодою дівчиною, Репяхова поїхала на концерт улюбленого артиста в Миколаїв і по щасливій випадковості зняла сусідній номер в готелі. Там вони зіштовхнулися і познайомилися. Між Віктором і Катериною промайнула іскра, тому велика різниця у віці не мала ніякого значення для них. Співак не зміг встояти перед дівчиною навіть будучи одруженим зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою.

Дружина Віктора Павліка Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком
28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома

Після їх скандального розлучення Віктор Павлік офіційно представив Репяхову як свою нову кохану і в 2020 році одружився на ній. Катя як блогерка багато чим ділиться з підписниками свого Інстаграм-блогу і зірковий чоловік регулярно з’являється в її постах. Фанати помітили, що вона називає чоловіка Віктор Франкович і звертається до нього на ви, через що їй приходить багато питань про це.

Чому ви називаєте чоловіка на ви? А не просо Вітя?

Як ви називаєте один одного без камер? Це ж тільки на камеру Віктор Франкович?

Дружина Віктора Павліка пояснила, чому звертається до коханого так офіційно і як називає його вдома:

Тому що мені дуже подобається називати його Віктор Франкович при третіх особах. Це наша фішка. На ви не завжди, на ти часто в сторіс говорю. Вдома називаю його малиш, любов

, – поділилася блогерка.

28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома
28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома

Відмітимо, Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка на 29 років.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.