Син 75-річної Софії Ротару повідомив про важку для всього шоу-бізнесу втрату: легенда, якої більше немає

15 січня 2023 року шоу-бізнес вразила сумна новина про смерть справжньої легенди. Єдиний син Софії Ротару відреагував на цю важку для всіх втрату.

Син Софії Ротару Руслан Євдокименко так як і вона не дуже активно веде Інстаграм-блог, але особливо важливі події не залишає без постів. На цей раз приводом зробити нову публікацію стала смерть легендарного грузинського співака, актора, режисера, сценариста і автора пісень Вахтанга Кікабідзе 15 січня. Його називали живою легендою, але не зважаючи на таку популярність він ніколи не любив пафос.

Син 75-річної Софії Ротару повідомив про важку для всього шоу-бізнесу втрату
Син 75-річної Софії Ротару повідомив про важку для всього шоу-бізнесу втрату

В неділю 15 січня 2023 року на 85 році життя Вахтанг Кікабідзе помер в лікарні від ускладнень хронічного захворюванні нирок. Свої співчуття сім’ї артиста висловили багато знаменитостей і навіть президент України Володимир Зеленський. Вахтанг Костянтинович з 2014 року активно підтримував нашу країну, засудивши дії росії, а з початку повномасштабного вторгнення він зібрав на концерті кошти для ЗСУ, на які купив мікроавтобус з сухпайками для українських захисників.

На смерть Кікабідзе відреагувала Софія Михайлівна Ротару, а також її єдиний син Руслан Євдокименко. Артистка виклала в Інстаграм-блозі фото Вахтанга і написала:

Світла пам’ять…

Софія Ротару відреагувала на смерть Вахтанга Кікабідзе
Софія Ротару відреагувала на смерть Вахтанга Кікабідзе

Руслан Євдокименко виклав подібне сторіс з підписом:

RIP… (Rest In Peace – Спочивай з миром)

Син 75-річної Софії Ротару повідомив про важку для всього шоу-бізнесу втрату
Син 75-річної Софії Ротару повідомив про важку для всього шоу-бізнесу втрату

Нагадаємо, Вахтанг Кікабідзе народився в Тбілісі у 1938 році. Після випуску зі школи він поєднував навчання в університеті з роботою в філармонії. Його дебют в кіно стався в 1966 році, а в 1977 році вийшов фільм “Міміно”, роль в якому принесла Кікабідзе широку відомість.

З 80-х років до 2008 року Вахтанг жив і працював в росії, ставши великою зіркою сцени, але в 2008 році відмовився від російського ордену Дружби і назавжди покинув цю країну у зв’язку з її вторгненням в Грузію.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!