Всі чоловіки Наді Дорофєєвої: стосунки співачки з Потапом, Позитивом, Володимиром Дантесом і Мішею Кацуріним

Відома українська співачка Надя Дорофєєва офіційно розлучилася з Володимиром Дантесом і зараз зустрічається з Михайлом Кацуріним. Також у неї було минуле з Позитивом і Потапом.

Надя Дорофєєва — одна з найвідоміших українських співачок з яскравою зовнішністю і багатьма прихильниками. На своєму шляху артистка зустрічає тільки успішних чоловіків.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

В 2010 році Надя Дорофєєва стала учасницею дуету “Время и Стекло”, який продюсував чоловік Насті Каменських Потап. Її напарником по групі був Олексій Завгородній з псевдонімом Позитив. Цілих 10 років проіснував колектив і за цей час Наді та Позитиву неодноразово приписували роман. Насправді між музикантами тільки дружні відносини, які вони зберегли і після розпаду дуету.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої
Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

Коли Дорофєєва прийняла рішення почати сольну кар’єру, Потап залишився з нею як продюсер. В інтерв’ю Катерині Осадчій репер зізнавався, що переживає за Надю як за рідну і навіть відчуває батьківські почуття.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої
Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

На піку своєї популярності співачка вийшла заміж за співака, блогера і телеведучого Володимира Дантеса. Вони познайомились в 2011 році і до шлюбу довший час жили разом. На їх весіллі було багато зірок шоу-бізнесу — Катя Осадча, Настя Каменських і Потап, Ірина Горова, Анатолій Анатоліч, Позитив та інші.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої
Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

Цю пару називали найкрасивішою в українському шоубізі, прихильники вірили, що вони разом назавжди і чекали, коли у них з’являться діти, але в березні 2022 року незабаром після початку повномасштабної війни Надя і Вова заявили, що розлучаються. На початку 2023 року вони отримали документи про розірвання шлюбу.

Ще до офіційного розлучення Дорофєєва закрутила роман з другом сім’ї, ресторатором Михайлом Кацуріним. Ходять чутки, що артистка саме через почуття до нього поставила крапку у відносинах з Дантесом.

Неймовірна історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна
Дорофєєва і Кацурін

Надя цього не коментує і не зважає на хейт в Мережі, а з задоволенням ділиться з фанатами романтичними фото з Мішею та не приховує щастя в новому коханні.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.