Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: ТОП-5 холостяків, про яких мріють мільйони

Навіть красиві, заможні та популярні чоловіки інколи не можуть побудувати міцні стосунки та створити сім'ю. В українському шоу-бізнесі таких чимало. Хто носить статус найзавидніших наречених, читайте далі в матеріалі.

У кожної жінки є свій кумир. Хтось фанатіє від брутального політика, а хтось – від сентиментального співака. Ми зібрали список 5 різних холостяків України, але всіх їх об’єднує наявність армії шанувальниць.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво висловився про святкування Нового року
Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: Ектор Хіменес-Браво

Український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво у свої 50 років досі не жонатий. Цікаво, що чоловік буквально “розцвів” з роками. Останні декілька років Ектор займається активно спортом і накачує м’язи у спортивному залі. Багато українських жінок мріють про цього колумбійського красеня.

Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов
Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: Олександр Пономарьов

49-річний співак Олександр Пономарьов був двічі одружений, але наразі він знову холостяк. Артист підкорює своїх прихильниць не лише вродою, а й романтичним характером.

Віталій Козловський

Козловський зізнався, чому припинив співпрацю з Кондратюком
Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: Віталій Козловський

37-річний Віталій Козловський ніколи не був одружений, хоча і планував взяти в дружини журналістку Раміну Эсхакзай. Зараз Віталія вважають одним із найпривабливіших чоловіків в шоу-бізнесі.

Макс Барських

Макс Барських
Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: Макс Барських

32-річному співаку Максу Барських приписували безліч романів, втім, він так і не побудував ні з ким серйозних стосунків. На початку кар’єри артиста про нього мріяли всі школярки, а зараз Барських став “крашем” для більшості жінок України.

Віталій Кличко

Виталий Кличко снова оконфузился
Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: Віталій Кличко

Мер Києва та колишній боксер Віталій Кличко не так давно став холостяком. Чоловік розлучився зі своєю дружиною Наталією після 25 років шлюбу. Зараз офіційно Віталій одинокий і багато українських красунь мріють про нього.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.