Головна жінка в житті Дана Балана: як виглядає молдавська мама артиста, яка в 64 роки носить сукні міні

Молдавський мачо Дан Балан має купу фанаток не лише через свій мелодійний голос, а й через вроду. Свою зовнішність та талант чоловік успадкував від своєї мами.

Дан Балан – відомий молдавський артист, якого знають у багатьох країнах Європи. В Україні він здобув особливу популярність, коли став членом журі вокального проєкту “Голос країни”. В “Голосі” засвітилася і мама артиста. Вона зробила сюрприз дядя свого сина і виконала на сцені проєкту пісню “Горіла сосна, палала”. Жінка спеціально заспівала саме пісню, яку співають молодятам на весіллі, адже на той момент всі обговорювали ймовірний роман Дана Балана і Тіни Кароль. Вихід Людмили Балан викликав справжній фурор серед телеглядачів. Адже мама Дана Балана не лише гарно співає, але й має неймовірний зовнішній вигляд.

64-летняя мама Дана Балана ошеломила видом в купальнике
Як виглядає мама Дана Балана

Що відомо про маму Дана Балана

Людмила Балан – відома молдавська співачка та телеведуча. Кар’єра Людмили розпочалася у 19 років, тоді героїня нашої статті вела дитячі програми на телебаченні. Кар’єра Людмили на телебаченні розвивалася дуже стрімко, але жінка її призупинила в той момент, коли вийшла заміж. Її чоловіка призначили послом Молдови в Ізраїлі, то ж тоді вся родина переїхала в Тель-Авів. Через кілька років Людмила повернулася на Батьківщину і знову засвітилась на телеекранах. У 2013 році жінка спробувала себе і у музиці.

Як виглядає мама Дана Балана Людмила
Як виглядає мама Дана Балана Людмила

Зараз Людмилі Балан 64 роки і вона вражає публіку зовнішнім виглядом. На перший погляд жінці ніколи не дасиш більше 40 років. Людмила має струнку фігуру, яку часто показує у купальниках, підтягнуту шкіру та довге біляве волосся.

64-летняя мама Дана Балана ошеломила видом в купальнике
Як виглядає мама Дана Балана

В той період, коли ходили чутки щодо роману Дана Балана з українською красунею Тіною Кароль, його маму часто порівнювали з Тіною. Прихильники навіть відмічали, що дві головні жінки Дана Балана між собою чимось схожі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.