Хто більший краш: в Арестовича з’явився конкурент – новий президент Чехії Петр Павел (ФОТО)

Нещодавно в Чехії було обрано нового президента. Петр Павел миттєво привернув увагу громадськості, зокрема, через свою зовнішність. Схоже, в "українського краша" Арестовича з'явився серйозний конкурент

Наприкінці січня у Чехії відбулись президентські вибори, перемогу в яких одержав політик Петр Павел. Новообраний очільник країни є генералом у відставці, а мільйони жінок по всьому світу вже встигли зацікавитись особистістю політика. Українок, зокрема, зацікавила не лише привабливість та харизматичність чоловіка, а і той факт, що у російсько-українській війні Петр Павел підтримує Україну.

Народився новий президент Чехії у родині військового, тому й сам вирішив пов’язати своє життя саме з цією сферою. Петр Павел раніше зізнавався, що його батько, людина суворого виховання, завжди очікував від свого сина серйозних досягнень і ставив перед ним непрості цілі. Втім, зазначив Петр Павел, саме це допомогло йому досягти успіху.

Новий президент Чехії виховувався в сурових умовах
Новий президент Чехії виховувався в сурових умовах

Петр Павел є не лише привабливим чоловіком, успішним військовим, а й освіченою та цікавою людиною. Новообраний очільник Чехії може позмагатись за звання ідеального чоловіка, оскільки, на перший погляд, він поєднує в собі всі риси “краша”. Так, наприклад, попри велику завантаженість на роботі, Петр Павел таки знаходив час на хобі та саморозвиток.

Військовий та політик полюбляє грати в хокей, займається гімнастикою та сап-серфінгом. Крім того, Петр Павел надає перевагу активному відпочинку, а також не припиняє розвиватись, як особистість. Чинний президент Чехії знає три мови, крім своєї рідної – французьку, російську та англійську.

Петр Павел полюбляє активний відпочинок
Петр Павел полюбляє активний відпочинок

В особистому житті політика все склалось так само добре, як і в професійному. Разом зі своєю дружиною, а тепер і першою леді Чехії, Євою Павловою чоловік виховує дітей від попередніх шлюбів. Крім того, відоме подружжя просто обожнює котів.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.