Модний купальник, темні окуляри та усмішка: Сопонару забула про бойфренда і відпочиває у США з іншим чоловіком

Українська гумористка та актриса показала кадри з відпочинку з загадковим "кавалером". Лише нещодавно Ірина Сопонару розповідала про весілля та сім'ю зі своїм бойфрендом-британцем

Відома українська гумористка та актриса популярного шоу “Жіночий квартал” Ірина Сопонару після початку повномасштабної війни в Україні переїхала жити до своєї сестри у Великобританію. Втім, на одному місці активна знаменитість всидіти не змогла, тому вирішила зустрітись у США зі своїм другом Романом Веррасом.

На особистій сторінці Ірини Сопонару в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри з сонячної Америки. На кадрах українська гумористка позує в стильному купальнику світлого кольору та в темних сонцезахисних окулярах. Особливо прикрашає образ усмішка зірки. Схоже, давні друзі були дуже раді нарешті побачитись.

Зробити такий висновок можна з захопленої усмішки друга Ірини Сопонару, Романа Верраса. До слова, товариш української гумористки вже давно живе та працює у США помічником юриста з адміністративних питань.

Ірина Сопонару поїхала на відпочинок зі своїм товаришем
Ірина Сопонару поїхала на відпочинок зі своїм товаришем

Пізніше в особистому блозі Романа Верраса також з’явилась фотографія з подругою. Чоловік з Іриною Сопонару позували на тлі американського міста. Українська гумористка та актриса виглядала відпочилою, а загар на шкірі точно видавав місцеперебування артистки – сонячний курорт.

Сопонару зустрілась за кордоном зі своїм другом
Сопонару зустрілась за кордоном зі своїм другом

На відпочинок до Америки знаменитість схоже вирушила одна. З невідомих причин Ірина Сопонару вирішила не знайомити свого бойфренда з друзями. Нагадаємо, що раніше українська гумористка та актриса розповідала про своє кохання та навіть говорила про те, що вже нарешті готова до весілля та створення родини.

Бойфренд Ірини Сопонару
Бойфренд Ірини Сопонару

Наприкінці минулого року Ірина Сопонару розчулила шанувальників романтичною розповіддю про кохання до Ріса, бойфренд артистки, який живе у Великобританії. Тоді зірка розповіла, що їхні стосунки сповнені гармонією, а вони вже задумуються над весіллям і дітьми. Зокрема, зізналась Сопонару, вона говорила з Рісом про ймовірне всиновлення дитини.

Популярне

Схожі статті

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.

Руслана показала свій розкішний екобудинок, в якому є все: сад, город, басейн, студія, сонячні батареї

50-річна Руслана Лижичко уже 29 років живе у парі з Олександром Ксенофонтовим. Разом займаються музикою та започатковують інші проєкти. Одним із них стало зведення екобудинку.