Виросли за лаштунками і ховаються в тіні батьків: цікаві факти про минуле дітей Зіброва, Пономарьова й інших

Українські зірки настільки талановиті, що можуть поєднувати родинні справи з успішною кар'єрою. Пригадуємо найцікавіші історії про дитинство нащадків найіменитіших представників українського шоубізнесу

Чимало відомих українських знаменитостей мають вже дорослих дітей. Зіркові нащадки зростали, ховаючись від яскравого світла софітів за спинами своїх батьків, а тепер вже починають впевнено крокувати до власної мети. Розповідаємо про найцікавіші історії з дитинства молодших копій українських артистів.

Павло Зібров

Діти Павла Зіброва
Діти Павла Зіброва

Легендарний “вусатий” український співак виховав двох дітей – старший син від колишньої дружини та молодша донька від Марини Зібрової. Також український співак з коханою виховав сина дружини від попереднього шлюбу. На жаль, зізнався колись Павло Зібров, зі своїм сином Сергієм він майже не спілкується. Дорослий чоловік не контактує з батьком, а в самого артиста, за власним зізнанням, не вистачає часу.

Син Павла Зіброва від попереднього шлюбу
Син Павла Зіброва від попереднього шлюбу

Втім, розповів Зібров, коли його з Мариною діти, Діана та Олександр, були меншими, то й Сергій частіше навідувався. До слова, дитинство сина Зіброва від першого шлюбу проходило поруч з мамою. Інші ж діти зростали, вбираючи в себе жагу до творчості. Донка Павла Зіброва тепер працює татовим концертним директором.

Олександр Пономарьов

23-річна донька відомого українського співака Євгенія Пономарьова зростала в творчій атмосфері, адже обидва її батьків пов’язані з шоубізнесом. Хоча Олена Мозгова та Олександр Пономарьов з часом розлучились, між батьком і донькою збереглись теплі та дружні стосунки.

Доросла донька Олександра Пономарьова Євгенія
Доросла донька Олександра Пономарьова Євгенія

Після розлучення батьків дівчинка залишилась жити з мамою, проте у 12 років переїздила до батька. Це сталось через те, що Олена Мозгова після смерті свого тата переїхала до мами, аби за нею доглядати. Тоді продюсерка жила за містом, а її донька Євгенія для зручності жила з татом у місті.

Ольга Сумська

Відома українська актриса Ольга Сумська виховала двох доньок – 32-річну Тоню Паперну, яка зараз мешкає в росії, та 20-річну Ганну Борисюк, яка разом з батьками проживає в Києві. Молодша зіркова донька зростала в оточенні колег своїх батьків, а Сумська та Борисюк часто брали дівчинку на прем’єри та зйомки.

Молодша донька Ольги Сумської
Молодша донька Ольги Сумської

Ганна успадкувала любов до акторства від своїх батьків, тому зараз навчається в університеті імені Карпенка-Карого на акторському факультеті.

Популярне

Схожі статті

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.