Вічно “вагітна” Настя Каменських показала фото з дитиною: “Ще один привід нагадати про це”

Відома українська співачка Настя Каменських поділилась своєю благодійною ініціативою, до якої закликала долучатись всіх бажаючих і всіх хто може.

Настя Каменських в 2020 році стала офіційним зірковим амбасадором фонду “Таблеточки”. Цей фонд надає допомогу онкохворим дітям і їхнім сім’ям в Україні. Зараз під час повномасштабної війни артистка не припинила свою діяльність.

В своєму Інстаграм-блозі Настя Каменських в День онкоховорої дитини опублікувала фото з дитиною, яка хворіє раком і написала:

Як амбасадор фонду Таблеточки я знаю, що підтримка онкохворих діток важлива завжди, а сьогодні – ще один привід нагадати про це і вам. Зараз всі українці переживають складні часи, уявіть, як себе почувають малюки, що повинні разом з цим ще й боротися за своє життя

Куди зникла Настя Каменських після повернення в Україну
Настя Каменських зворушила фото з дитиною і зізнанням

Співачка розповіла, що фонд зараз в пошуці нових благодійників, які оформлять підписку на щомісячну допомогу маленьким пацієнтам. Вона пояснила, що це така ж сама підписка як на Spotify чи щось інше, що є в більшості телефонів. Треба обрати зручну дату списання і комфортну суму, яка кожний місяць буде перераховуватись на користь дітей.

Саме така регулярна допомога дає можливість маленьким українцям отримувати своєчасне, безперебійне та якісне лікування,навіть під час війни, та з кожним днем наближає їх перемогу. Пам’ятайте, що будь-яка посильна для вас сума, що стане стабільним щомісячним внеском – може врятувати десятки дитячих життів

, – відмітила Настя.

Користувачі Мережі похвалили Настю за її добре серце і бажання робити добрі справи навіть в такі складні часи.

Нагадаємо, разом зі своїм чоловіком Потапом Каменських з перших днів повномасштабної війни в Україні почала давати благодійні концерти та збирати гроші для ЗСУ. Зіркова пара довгий час знаходилась за кордоном, але зараз вони вдома.

Популярне

Схожі статті

Закрутила голову Максиму, але не змогла змагатися з самою Пугачовою: як виглядає колишня Галкіна і хто вона

До стосунків зі співачкою Аллою Пугачовою шоумен Максим Галкін мав чимало романів. Цікаво, що всі колишні жінки коміка – молоді і привабливі персони.

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.