Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ: як виглядає третя дружина телеведучого

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук ймовірно одружився втретє з 22-річною коханою, журналісткою Катериною Полтавською. Тільки нещодавно шоумен розлучився з другою дружиною.

Особисте життя Володимира Остапчука дуже бурхливе і тому дуже цікавить шанувальників. Офіційно в 2022 році телеведучий розлучився з нотаріусом Христиною Горняк після двох років шлюбу, зав’язавши роман з набагато молодшою дівчиною – 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Зірка не підтверджує цю інформацію, але завдяки спільним фото однакових сніданків і кадрів з відпочинку в одному й тому ж місці фанати впевнені, що це правда.

Нова дівчина Володимира Остапчука розповіла про минуле
Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ

На цей раз в своїх Інстаграм-блогах Остапчук і Полтавська вразили новиною, запостивни знімки з документ-сервісу “Готово”, де є послуга оформлення шлюбу всього за добу без довгих очікувань і волокіти з документами.

Шоумен підписав дату 22.02.2023 і супроводив її сердечком з написом:

Нарешті (Finally)

Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ
Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ

Його дівчина також виставила подібне фото з датою, а в наступній публікації дала зрозуміти, що отримала багато привітань і написала:

Всім дякую

Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ
Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ

Нагадаємо, зі своєю другою дружиною Остапчук розлучився декілька місяців назад, а вже невдовзі стало відомо про його нові відносини. З новою дівчиною телеведучий вже живе разом, в грудні вони подорожували в Херсон, Новий рік 2023 зустріли у Львові, також встигли відпочити в Трускавці. Катерина балує зіркового коханого кулінарними шедеврами в домашній обстановці.

Також Володимир Остапчук до Христини Горняк був одружений на Олені Войченко, з якою виховував двох спільних дітей, дочку Емілію і сина Евана-Олександра. Колишні бурхливо з’ясовували стосунки в Мережі і через журналістів, тому всі деталі скандалів з деталями потрапили в ЗМІ.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.