Алла Мазур показала, в якому вигляді ходить молитися до церкви: асфальтова спідниця і стильний чорний гольф

Ведуча ТСН, українська журналістка Алла Мазур сходила в церкву і помолилась за майбутнє України. Зірка "плюсів" розчулила фанатів своїми словами до річниці війни.

Алла Мазур була в Києві 24 лютого 2022 року. Журналістка від’їхала в село до подруги подалі від міста, де лунали вибухи, а потім повернулась до роботи в новинах, щоб разом з колегами тримати інформаційний фронт.

Алла Мазур вразила позитивними змінами у своєму зовнішньому вигляді
Алла Мазур показала, в якому вигляді ходить молитися до церкви

Сьогодні 24 лютого 2023 року телеведуча поділилась емоціями про пережитий рік, в якому було все – сміливість, боротьба, незламний опір, відвага, невтомна праця, багато сліз і гордості, але в той же час болю і суму. Для Алли особисто цей рік став усвідомленням нездоланної сили українців і зараз кожний день в її житті присутня молитва:

За тих, хто в полоні, в окупації, хто під вогнем! В окопах на передовій. В містах і селах. В небі і на землі. І щоранку і щовечора думка: а як там наші, у своїх бліндажах?

, – написала Алла, прикріпивши світлину, на якій вона молиться в церкві, стоячи на колінах.

Мазур відмітила, що зараз у кожного українця нерви – це як натягнута струна, і навіть втрати невідомих людей – це особиста болюча втрата для кожного з нас. Коли намагаєшся усміхатись і ніби виходить, але в очах стоять сльози. Однак немає вибору і треба триматись, тому що не здаються українські захисники, дивлячись на яких точно знаєш, що перемога за нами попри все.

Наостанок Алла Мазур сказала, що молиться за кожного українця і кожного чекає додому, дякує ЗСУ та попросила їх повертатись живими.

Користувачі Мережі погодились з кожним словом Алли та відмітили, що вона особисто для багатьох символ мужності і незламності, адже змогла побороти рак і чесно про це розповісти.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.