51-річна Христина Орбакайте сховала неідеальну шкіру обличчя під маскою із золота: шик, блиск, розкіш

Відома російська співачка Христина Орбакайте показала, які косметологічні процедури робить для молодості свого обличчя. Їй вже 51 рік, тому догляд у неї регулярний.

51-річна Христина Орбакайте – спадкоємиця Примадонни Алли Пугачової, яка вже не дає концертів і насолоджується сімейним життям з чоловіком та дітьми за кордоном. Христина навпаки активно займається кар’єрою, багато літає і це відбивається на її зовнішньому вигляді. В перервах між роботою і виступами артистка не забуває відвідувати косметологів та робити різні доглядові процедури.

На цей раз дочка Алли Пугачової показала знімок з салону краси, де їй наводили красу перед вилітом на наступний концерт. Орбакайте сфотографувалась із зібраним в одноразову шапочку волоссям і в прямому сенсі із золотою маскою на обличчі.

Трохи золота перед політом

, – написала зірка.

51-річна Христина Орбакайте сховала неідеальну шкіру обличчя під золотою маскою
51-річна Христина Орбакайте сховала неідеальну шкіру обличчя під золотою маскою

Користувачі Мережі не оцінили фото, на якому Христина виглядає без прикрас, але вона не реагує на критику і не бачить нічого поганого в тому, щоб шанувальники бачили, як вона слідкує за своєю зовнішністю і чого коштує їй її бездоганний вигляд. Співачці в цьому році виповниться 52, однак вона бере приклад з матері та з кожним роком все молодшає і гарнішає.

З'явилось рідкісне фото Пугачової та Орбакайте
51-річна Христина Орбакайте сховала неідеальну шкіру обличчя під золотою маскою

Нагадаємо, Христина Орбакайте давно живе в США, але працює в росії і часто там буває. ЇЇ мама Алла Пугачова та Максим Галкін  з молодшими дітьми Лізою і Гаррі переїхали за кордон і тепер живуть в Ізраїлі. Старший син співачки Микита Пресняков зі своєю дружиною перебрався в Америку, а доля її молодшого сина Дені Байсарова невідома, однак говорять, що хлопець також давно поїхав з росії. Орбакайте продовжує концертну діяльність на російській естраді, не озвучуючи свою громадянську позицію, за яку її матері і Галкіну довелось емігрувати.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.