Ведуча ТСН Марічка Падалко показала сивину на своєму боб-каре: відрослі корені і розпатлана вітром зачіска

Відома українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко в кадрі завжди виглядає бездоганно. Але зірка також не приховує, що в реальному житті вона цілком звичайна жінка.

Телеведуча Марічка Падалко відрізняється своїм жіночним стилем та ідеальною зачіскою. Їй у цьому допомагають стилісти і візажисти 1+1. Своє стильне боб-каре журналістка укладає з об’ємом біля коренів, макіяжем підкреслює очі, а нарядами знає, як виділити свої форми і приховати недоліки. Такою вона виходить в ефіри новин ТСН.

Маричка Падалко
Ведуча ТСН Марічка Падалко показала сивину на своєму боб-каре

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Марічка Падалко показала, як виглядає в реальному житті, коли нею не займаються стилісти каналу. Телеведуча зараз в Чехії і там вітряна погода, яка так підняла її волосся, що при такому освітленні відкрила огляд на сиве непофарбоване коріння. Також зірка постала без макіяжу і розповіла про ефір, який готується провести в Празі:

Всім привіт з Праги. Ми готуємося завтра звідси провести прямий ефір, завтра тут буде інавгурація нового президента, але для нас це привід згадати, наскільки Чехія для нас стала близькою країною, скільки тут наших переселенців і як нам зокрема іде звідси військова допомога

Ведуча ТСН Марічка Падалко показала сивину на своєму боб-каре
Ведуча ТСН Марічка Падалко показала сивину на своєму боб-каре

Нагадаємо, Марічка Падалко стала першою журналісткою, яка вийшла в прямий ефір 24 лютого 2022 року і не стала тікати з України, щоб тримати інформаційний фронт. Зірка провела коханого чоловіка Єгора Соболєва на службу, він давно готувався до цього і прийняв тверде рішення захищати Україну, хоча сам народився в росії. Ведуча дуже пишається чоловіком та дуже за нього хвилюється.

Маричка Падалко, муж которой на войне, откровенно рассказала о своем диагнозе
Ведуча ТСН Марічка Падалко показала сивину на своєму боб-каре

Діти зіркової пари перші місяці провели на Західній Україні з бабусею і дідусем, зараз з Марічкою в Києві тільки старший син, а доньки знаходяться в Чехії і телеведуча на декілька днів приїхала в цю країну по роботі та провідати спадкоємиць.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.