Гучні весілля 2023: Володимир Остапчук вже став на весільний рушник, Заріцька і Дорофєєва – на підході

Закохані зірки будують плани на створення міцної сім'ї. 2023 рік не став виключенням для деяких знаменитостей, які збираються стати на весільний рушник.

Олександра Зарицька

Солістка гурту Kazka останнім часом не перестає дивувати шанувальників. То на паркет вийде, то 30 кг ваги скине. А в 30-річному віці співачка врешті дозріла до зміни статусу на одружену. Саша ретельно продумала власне весілля до найменших дрібничок.

Саша Заріцька запланувала весілля

З Павлом Тараненком має бути дві церемонії – одна у горах Закарпаття, інша – на узбережжі Чорного моря в Криму. Зрозуміло, що подібне може трапитися після Перемоги. Нині Зарицька мешкає з музикантом та motion-дизайнером у будинку під Києвом. До речі, з особою кума її майбутніх дітей Олександра визначила раніше, аніж з чоловіком.

Надя Дорофєєва

Співачка минулого року оголосила про розлучення з Володимиром Дантесом і тут же закрутила новий роман із ресторатором Мішею Кацуріним. Фани зірки не зрозуміли подібного вибору, адже Міша теж був одруженим, мав двох маленьких дітей. Пари дружили і разом їздили на відпочинок.

Надя Дорофєєва зібралася заміж удруге

Тепер же обмінялися партнерами і, судячи зі світлин у мережі, почуваються щасливими. Коли Дорофєєва вбралася у білу сукню, широкий загал вирішив, що дівчина зібралася заміж удруге. Вони з Кацуріним разом уже рік, то, мабуть, настав час оформити стосунки офіційно.

Володимир Остапчук

Недовго сумував після другого розлучення з Христиною Горняк й шоумен. Практично відразу утішився в обіймах журналістки Катерини Полтавської. Закохані довго приховували свої стосунки, але весь час викладали світлини з однакових локацій, то і розсекретили свій роман.

Володимир Остапчук натякає на третє одруження

Тепер же з’ясувалося, що Остапчук одружився з 22-річною коханою. Прямо про це ведучий не сказав, але знову з Катериною одночасно виклали фото, зроблені у документ-сервісі “Готово”. Саме тут практикується проведення шлюбної церемонії за одну добу. Виходить, Володя з Катрею одружилися 22.02.2023?

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.