Телеведуча 1+1 Марічка Падалко показала 16-річного сина від Єгора Соболєва: виріс повною копією батька

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко в шлюбі з Єгором Соболєвим народила трьох дітей. Найстаршому з них виповнилось 16 років.

Марічка Падалко незмінно веде програму новин ТСН, а також з 24 лютого 2022 року вона ведуча марафону “Єдині новини”. Свій Інстаграм-блог журналістка зараз використовує як майданчик для висвітлення головних новин війни і зрідка показує підписникам моменти з особистого життя.

На цей раз Марічка показала, як вітала сина Михайла з 16-річчям. Телеведуча зібрала рідних для того, щоб іменинник задув свічки на торті і загадав заповітне бажання. На кадрах видно, наскільки сильно син Падалко виріс, змужнів і став схожим на свого батька Єгора Соболєв.

Марічка Падалко показала старшого сина в день його народження
Марічка Падалко показала старшого сина в день його народження

Михайло займається футболом і показує хороші результати, тренер пророкує йому кар’єру футбольної зірки.

Нагадаємо, чоловік Марічки Падалко вже більше року захищає Україну. Він прийняв це рішення задовго до повномасштабного російського вторгнення і готував сім’ю до будь-якого розвитку подій. Телеведуча зізнавалась, що через ці розмови між ними виникало багато сварок, тому що вона не вірила в таке майбутнє і не хотіла нічого про це чути, а Єгор наполягав на своєму і на жаль був правий.

Як виглядають всі діти і чоловік Марічки Падалко
Як виглядають всі діти і чоловік Марічки Падалко

У зіркового подружжя троє дітей. Крім сина ще дві доньки Катерина і Марія. Дівчатка зараз знаходяться в Чехії, а Марічка з Михайлом тільки вдвох в Києві. Журналістка ділилася, що будучи мамою трьох дітей мріяла про тишу і спокій вдома, але зараз коли все саме так вона терпіти не може цю тишу.

Зараз це найогидніший звук, точніше його відсутність

, – поділилася Марічка.

Марічка Падалко показала старшого сина в день його народження
Марічка Падалко показала старшого сина в день його народження

Єгор Соболєв став другим чоловіком телеведучої, в першому шлюбі за 15 років дітей не з’явилось і зірка навіть думала, що не зможе стати матір’ю, але з Єгором все склалося.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.