Оля Полякова залишила Буряковського вдома і поїхала розслаблятися: “Люпалася в джерелі з 80-річними дядечками”

Оля Полякова - дуже популярна українська співачка, яка з настанням популярності відкрила для себе цікаві та незвичайні види відпочинку. Читайте про це в матеріалі.

Оля Полякова перші декілька років після того, як здобула популярність дуже багато працювала і не виділяла час для відпочинку. В один момент зірка зрозуміла, що втрачає себе – звичайну людину, а не артистку. Тоді вона почала влаштовувати для себе вихідні. Поступово Оля відкрила для себе різні способи релаксу:

То на детокс поїду, я відкрила для себе детокси, боже, я навіть на радонові ванни їздила в Угорщину і люпалася в такому радоновому джерелі з дядечками, яким там по 80 років. Це було дуже круто, тому що я просто відпочивала. Або їхала з подружками кудись “повісєть”, як то кажуть, відкрила для себе Ібіцу, ну це все було до війни

, – поділилась Полякова в інтерв’ю Раміні.

Полякова зізналась, як реагує на увагу чоловіків
Оля Полякова залишила Буряковського вдома і поїхала розслаблятися

Одного разу вона вирішила відвести дочок в кінотеатр і розплакалась від того, що там побачила:

Я прийшла в універмаг в ЦУМ “Україна” в мультиплекс в кінотеатр з двома своїми дітьми на якийсь фільм і бачу – там таке крісло красиве, на кнопочку нажала, а воно раз і від’їхало, мені раз – шпріц-апероль принесли, принесли якусь жерку, Боже, зарядка для телефона є. І я так лежу, в екран дивлюся і починаю плакати. Мої діти кажуть – мама, а чого ти плачеш? А я кажу – я не знала, що навіть таке є

Оля Полякова залишила Буряковського вдома і поїхала розслаблятися
Оля Полякова залишила Буряковського вдома і поїхала розслаблятися

Все це дало Олі розуміння, що в житті важливо приділяти час і собі, знаходячи можливість відволіктись від роботи:

Я зрозуміла, що я повинна відпочивати. А потім бахнув карантин і це було так круто, тому що я якраз таки перед цим побудувала дачу і я порахувала, що я туди стільки вбехала грошей, а ночувала там може раз 10. Потім мені скучно стало, я зробила Полябачення і виходила 6 раз в день в ефір. Це до того, що я дуже енергійна, в мене дуже багато енергії, і люди дуже багато кажуть – де ти її стільки береш. Ну беру. Якщо я не буду працювати, навкруги себе я буду руйнувати. Якщо мені нема що робити, представляєш, що б я з чоловіком зробила?

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.