Розлучення з Остапчуком змінило життя на 180 градусів: Христина Горняк обрізала волосся і переїхала з України

Нотаріусиня Христина Горняк не довго насолоджувалася сімейним щастям з шоуменом Володимиром Остапчуком. Влітку 2022 року стало відомо, що пара розлучилася, проживши у шлюбі трішки більше року.

Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучилися більше ніж півроку тому, але досі мовчать про причини розбрату. Вони не хочуть роздувати публічний скандал, “виносити брудну білизну” на публіку, тож ігнорують будь-які питання про їхній шлюб та розлучення.

Втім, публіка й сама здогадалася, чому шлюб Остапчука і Горняк не вдався. Так, одразу після розлучення пари стало відомо, що шоумен вже будує стосунки з юною красунею і навіть живе з нею разом. Користувачі Мережі вважають, що саме інша жінка стала причиною розлучення Остапчука і Горняк, адже чоловік навряд чи зміг так швидко знайти нове кохання, якби не мав його на стороні ще при шлюбі.

Ексдружина Остапчука зізналась, хто винний у їхньому розлученні
Христина Горняк обрізала волосся і переїхала з України

Поки Володимир Остапчук будує нові стосунки з 22-річною Катериною Полтавською, Христина Горняк важко переживає самотність. В своєму Інстаграм-блозі жінка зізналася, що останні півроку для неї дуже важкі. Аби прийти в себе, Христина постійно подорожувала, проводила час з друзями і намагалася не сумувати. А нещодавно колишня Остапчука вирішила трішки змінити свій образ і підрізала волосся. Свої зміни Христина показала в Інстаграм-блозі.

Христина Горняк обрізала волосся і переїхала з України
Христина Горняк обрізала волосся і переїхала з України

Також Горняк зізналася, що наразі живе на дві країни і в Україні проводить не багато часу. Крім того, Христина через проблеми в особистому житті поставила на паузу і свою кар’єру нотаріуса.

Нагадаємо, нещодавно в Мережі запідозрили, що Володимир Остапчук офіційно одружився зі своєю новою пасією. Так, шоумен у своєму Інстаграмі натякнув, що оформив шлюб з Катерино Полтавською у центрі, де одружують за добу. Якщо це і так, то для Остапчука це третій шлюб і йому вже не звикати до штампів у паспорті.

22-річна обраниця Володимира Остапчука розповіла про сімейне життя
Як виглядає ймовірна третя дружина Остапчука

Нагадаємо, першою дружиною Остапчука стала Олена Войченко. Вони прожили у шлюбі 10 років і мають двох спільних дітей. Розійшлося подружжя через зраду Остапчука з нотаріусинею Христиною Горняк, яка і стала його другою дружиною.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.