Золото, мармур і дорогі меблі: Ольга Сумська похизувалася розкішними апартаментами у Києві (Фото)

Відома українська акторка Ольга Сумська вже 6 років живе у розкішній квартирі, про яку можна тільки мріяти. Як виглядають апартаменти акторки – дивіться далі в матеріалі.

Українська акторка Ольга Сумська змінила у своєму житті 3 квартири. Спочатку Ольга разом з чоловіком жила у маленькій однокімнатній квартирі. Коли вони з Віталієм Борисюком міцно стали на ноги, то придбали більш просторе житло розміром в 100 квадратних метрів.

Сумська зізнається, що після “однушки” нова квартира здавалася величезною, але пройшло декілька років і акторка зрозуміла, що хоче ще більше простору. Особливо Ольга про це задумалася, коли почала підростати її менша донька Анна. Дівчинка теж потребувала більше власного простору. А ось Сама Сумська мріяла про велику гардеробну кімнату і велику ванну кімнату.

Я мріяла про свій будуар, якусь ванну. І так мені цього хотілося – власну гардеробну

, – розповіла в одному з інтерв’ю Сумська.

Ольга Сумська з чоловіком та донькою

У 2016 році Ольга Сумська і Віталій Борисюк здійснили свою мрію і придбали величезну, дворівневу квартиру.

Акторка ніколи не проводила екскурсію по власному дому, але вона час від часу публікує домашні фото, де і можна розгледіти інтер’єр. Так, квартира Сумської виконана в дорогому, сучасному стилі. Переважають світлі кольори та сірі відтінки. Яскравими акцентами являются мармур, позолота та сучасні меблі.

Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві

Нещодавно Ольга Сумська у своїх Інстаграм-сторіс зізналася, що сама не прибирає свою квартиру, а довіряє це клінінговій компанії. Акторка зняла на відео “результат” прибирання. На відео можна помітити, що на кухні-вітальні стоїть величезний мармуровий стіл зі зручними кріслами. Також вражають сходи, які ведуть з першого поверху квартири на другий.

Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
Як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві

Варто відзначити, що хоч Ольга Сумська і не прибирає сама у своєму домі, її не можна назвати поганою господинею. Акторка часто готує і радує свою сім’ю смаколиками традиційної української кухні. Такоє Сумська запевняє, вона не білоручка. Якщо потрібно, то може сама і прибрати, і випрати одяг і попрасувати.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.