Земляки Юрій Батурін і Анатолій Пашинін здобули славу в москві: один усе покинув і повернувся, інший залишився

Юрій Батурін і Анатолій Пашинін народилися в сусідніх районах Кіровоградської області. Зростали майже в одні й ті ж роки. Та якщо перший забув про своє коріння й після 24 лютого не спілкувався з батьками, то другий пішов боронити Україну ще з 2014 року.

Анатолій Пашинін

Актор був залучений у чималій кількості кінопроєктів. Та щойно після майдану почалася катавасія на Донбасі, Анатолій відразу покинув високооплачувану роботу в москві й поїхав на фронт.

Анатолій Пашинін з Майдану 2014 пішов воювати на Донбас

Згодом повернувся до мирного життя й одружився з мешканкою Запоріжжя. Пашинін не хотів, щоб війна дісталася його рідного Світловодська, тому і після повномасштабного вторгнення росіян у 2022-му знову опинився в окопах.

Анатолій Пашинін нині вдруге опинився на фронті

Своїм підписникам Анатолій сповістив, що разом із побратимами стоятимуть до кінця. Шанувальники підтримали знаменитість, назвавши чудовим актором і висловивши сподівання, що після перемоги Пашинін буде багато зніматися вже у вільній країні.

Юрій Батурін

Мешканець села Ставидла, що в Олександрівському районі Кіровоградщини, пройшов довгий шлях до слави, здобувши театральну освіту в Дніпрі, а згодом подавшись до москви.

Допоки не одружився з відомою моделлю, ніяк не міг пробитися на знімання. Та жінці вдалося просунути благовірного в перший зірковий ешелон, і тепер він став високооплачуваним актором.

Юрій Батурін не телефонує батькам на Кіровоградщину

От тільки за час, проведений у сусідній країні, чоловік повністю забув про своє коріння. Батурін повністю розділяє дії російської влади, не турбуючись про те, що його тато і мама знаходяться в Україні й щодня ходять під загрозою ракетного удару.

Навпаки актор вважає своїх батьків хворими людьми, що перебувають у полоні. Він не розуміє, чому вони називають його зрадником і певен, що тато з мамою ще приїдуть до нього у гості, а він покаже своєму сину місця, де зростав. А поки не телефонує батькам зовсім, щоб не сваритися.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.