Концерти Ані Лорак у росії відміняються: співачка-зрадниця виправдалася за своє українське походження

Співачка Ані Лорак, боячись залишитись без концертів у росії, почала виправдовуватись за своє українське походження та заявила, що ніколи не допомагала і не буде допомагати ЗСУ.

Співачка Ані Лорак після початку повномасштабної війни в Україні вирішила залишитись жити та працювати у країні-агресорці росії. Саме тому співачка мовчить про війну і робить вигляд, що нічого не відбувається у країні, де вона виросла та побудувала кар’єру. Втім, Лорак “заворушилася”, коли під питання стала її власна кар’єра в росії. Так, нещодавно стало відомо, що мер російського міста Краснодар скасував концерт Лорак у місті і пояснив це тим, що він підозрює, що гроші з концерта Лорак можуть бути передані в Україну.

Ані Лорак три роки приховувала зв'язок з містером Іспанія
Ані Лорак виправдалася за своє українське походження

Після цього Ані Лорак зробила великий допис у своєму Інстаграм-блозі, де почала виправдовуватись за власне походженння та запевняти, що ніколи не допомагала ЗСУ і не має такого наміру.

Аби не втратити свої заробітки в росії, Лорак називає війну конфліктом. Співачка заявила, що ще у 2014 році вона опинилася в дуже незручному для себе становищі і обрала працювати та розвиватися як співачка в росії.

Ультиматум уряду моє власної країни  підштовхнув мене до переїзду в росію, де мене прийняли і я й далі росла як артистка

, – написала Лорак.

Також співачка підкреслила, що ніколи не надавала ніякої військової допомоги і не збирається цього робити.

 

Лорак додала, що розуміє, що навколо неї збирається багато пліток через те, що вона мовчить про війну і не займає жодної із позицій, але вважає це допустимим, адже вона артистка, а не політик.

Чи допоможе такий спітч Ані Лорак продовжити концертний тур по росії наразі невідомо. Втім, цими словами співачка ще більше розгнівала українців.

Ось, що пишуть українські коментатори під дописом Ані Лорак:

  • “Не позиціонувайте себе будь ласка , Українською артисткою, Ви давно нею не являєтеся”;
  • “Для нас, УКРАЇНЦІВ не потрібно продовжувати співати і об’єднувати нас не потрібно, співай для московітов”;
  • “Найбільше розчарування українців це Ані Лорак”;
  • “Думала в нас в країні війна , а виявилось конфлікт, фух аж легше стало”.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.