Три іноземних мови за чотири мільйони на рік: в якій школі в Ізраїлі навчаються діти Галкіна і Пугачової

Відома російська співачка Алла Пугачова та її чоловік-гуморист Максим Галкін разом із дітьми переїхали на постійне місце проживання в Ізраїль. Зіркові батьки влаштували двійнят в елітну школу.

В 2022 році через протилежну російській владі громадянську позицію Максим Галкін та Алла Пугачова емігрували в Ізраїль, залишивши пустуючим свій величезний замок у Підмосков’ї. За даними росЗМІ знаменита сім’я поселилася в курортному містечку Герцлія, яке знаходиться поруч зі столицею Тель-Авівом. Гуморист придбав великий заміський будинок, а з хатніми справами Примадонні допомагає прислуга.

Після того як дружина і діти влаштуватися, Максим Галкін продовжив свій концертний тур по всьому світу. Частину грошей з білетів він перераховує на благодійність для українців. Поки чоловік працює, Алла Борисівна займалась пошуком найкращої школи для двійнят Лізи і Гаррі.

Алла Пугачова знайшла найдорожчу школу в Ізраїлі для Лізи і Гаррі Галкіних
Алла Пугачова знайшла найдорожчу школу в Ізраїлі для Лізи і Гаррі Галкіних

До переїзду з росії діти ходили в приватну гімназію за трохи більше трьох мільйонів рублів на рік з обох. На початку навчального року 2022-2023 співачка забрала документи спадкоємців зі школи та знайшла для них інший заклад освіти в Ізраїлі.

Пугачова вибрала американську міжнародну школу, в якій викладають на англійській, французькій та на івриті. Випускники цієї школи отримують диплом, з яким діти можуть вступати в університети в Америці та різних країнах Європи.

Школа знаходиться не поруч з будинком, де живе сім’я. На машині туди добиратися 20 хвилин, але це для них не проблема. Зірковим батькам таке навчання обійшлося дорожче, ніж у росії – чотири мільйони рублів на рік за обох.

Алла Пугачова знайшла найдорожчу школу в Ізраїлі для Лізи і Гаррі Галкіних
Алла Пугачова знайшла найдорожчу школу в Ізраїлі для Лізи і Гаррі Галкіних

Не зважаючи на те, що Ліза і Гаррі ростуть в дуже заможній сім’ї, Максим Галкін та Алла Пугачова змогли виховати їх дуже скромними, вихованими, не розбещеними і розумними.

Нагадаємо, двійнята Ліза і Гаррі народились в 2013 році, подружжя скористалось послугами сурогатного материнства. Примадонна в молодості заморозила свої яйцеклітини, які були використані для зачаття двійнят. Біологічними батьками дітей є Максим і Алла.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.