Чому 47-річна Наталія Могилевська так і не стала мамою: співачка вперше зізналася – “Господь не дав”

Наталія Могилевська – одна з найвідоміших артисток України. Їй вдалося побудувати приголомшливу кар'єру співачки, а от в особистому житті вона так і не знайшла щастя.

Наталія Могилевська мала багато чоловіків і безліч романів, але офіційно одруженою вона була лише 1 раз. В молодості вона вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Чалого, але цей шлюб протривав не більше року. Наталія була зациклена на своїй кар’єрі і не готова до подружнього життя. Після Чалого Могилевська декілька років прожила у цивільному шлюбі з підприємцем Єгором Доліним. Співачка навіть виховувала його дітей від попереднього шлюбу. Втім, і ці стосунки закінчились розставанням.

Могилевська розсекретила ім'я свого бойфренда
Чому 47-річна Наталія Могилевська так і не стала мамою

Потім Могилевська крутила романи з багатьма чоловіками, але до одруження і дітей справа так і не доходила. Зараз Наталії 47 років, вона не одружена та не має дітей.

Цікаво, що бажання стати матір’ю у Могилевської з’явилося лише після 40 років. Так, 2 роки назад у програмі “Ранок з Україною” співачка вперше зізналася, що тільки зараз захотіла дитину.

Я готова стати мамою, раніше ніколи цього не хотіла, хоча багато разів була можливість – я не відчувала, що готова

, – зізналася Наталія.

Очевидно, що Могилевська занадто пізно відчула потяг до материнства. У свої 47 років співачка вже не зможе самостійно завагітніти. Розуміючи це, артистка задумалася про усиновлення. Не так давно в інтерв’ю 1+1 Наталія заявила:

Я обов’язково стану хорошою мамою. Але тільки після того, як знайду для дитини не менш хорошого тата.

Цікаво, що після початку повномасштабної війни Наталія Могилевська почала активно волонтерити і найбільше уваги приділяє дітям, які залишилися сиротами через військові дії. Співачка регулярно навідує дитячий притулок для переселенців і допомагає їм фінансово. Нещодавно артистка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі відео з притулку і написала:

Поки що Господь не дав мені рідних діток… Дякую тобі Боже, що зараз допоміг мені зустріти і полюбити сотні.

Наразі Могилевська не робить гучних заяв, але, можливо, після війни співачка подарує свою материнську любов дитині, яка залишилась сиротою.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.