“Весь майстер-клас поруч із коханкою свого чоловіка”: Маша Єфросиніна вразила історією зі свого минулого

Ведуча пригадала, яка ситуація трапилась з нею на одному з її майстер-класів у минулому. Зірка зізналась, що тоді їй хотілось просто провалитись крізь землю

Нещодавно на YouTube-каналі відомої української ведучої й благодійниці Маші Єфросиніної з’явилось нове відео, в якому знаменитість в дуеті з подругою й колегою розповіла історії зі свого життя. Спецвипуск шоу “Дорослі дівчата” Єфросиніна й Полякова присвятили розповідям про ганебні й дивні спогади з минулого. Одним із таких стала історія зірки українського телебачення про зради чоловіка.

Маша Єфросиніна пригадала, як у минулому дуже багато подорожувала Україною з лекціями на різну тематику, зокрема тренінгами, що стосуються самооцінки та її підняття. На одному з таких майстер-класів відбулась історія, яку несподівано в студії “Дорослих дівчат” пригадала зірка. У кінці тренінгу гості ставили питання й одна з жінок, присутніх на заході, вирішила спитати дещо в Єфросиніної.

Маша Єфросиніна пригадала приголомшливу історію про зради в шлюбі
Маша Єфросиніна пригадала приголомшливу історію про зради в шлюбі

Знаменитість розповіла, що одна з гостей встала з проханням поставити Маші Єфросиніній питання. Відома українська ведуча залюбки вислухала жінку. Вона, своєю чергою, зізналась, як кумедно склалась доля – на той самий тренінг зірки “Підйому” вона могла б і не потрапити. Гостя зазначила, що квиток на захід їй подарували, а зазвичай вона взагалі не відвідує майстер-класи.

Втім, із поваги та любові до подруги, яка віддала їй квиток, вона таки погодилась піти. Проте, цілий день доля натякала, що туди їй йти не варто – то трубу вдома прорвало, то взуття порвалось дорогою до машини, то й автівка взагалі несподівано зламалась. Втім, гостя зазначила, що потрапити на захід для неї вже стало принциповим.

Єфросиніна пригадала цікаву історію з минулого
Єфросиніна пригадала цікаву історію з минулого

У цей момент Маша Єфросиніна очікувала питання, на кшталт: “Я попри все приїхала на ваш тренінг, а ви розповіли мені якісь нісенітниці”. Втім, ймовірно, гості насправді захід сподобався. Виявилось, що річ зовсім в іншому.

“Я так у неї, і що за питання? А вона каже: “У мене до вас питання, от скажіть, будь ласка, що його робити, коли ти все-таки доїхала, приїхала й усвідомила, що весь майстер-клас ти сидиш поруч з коханкою свого чоловіка?”… я стою на сцені, Оля, – звернулась Єфросиніна до Полякової, – і все, що в мене могло рухатись – це білки очей, бо я паралізована була”.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.