Носить безрозмірні сукні, бо зовсім запливла: в цій жінці важко впізнати Наталію Могилевську (ФОТО)

Відома українська співачка Наталія Могилевська схильна до набору ваги і довгий час бореться із зайвими кілограмами. Як виглядала артистка на піку своєї ваги, дивіться далі в матеріалі.

Наталія Могилевська з дитинства мала підтягнуту фігуру спортивного типу. До 30 років артистка й не знала, що таке зайві кілограми і ніколи не сиділа на дієтах. Втім, з віком все змінилося. У 2014 році Наталія Могилевська вирішила відмовитись від шкідливих звичок, а саме від алкоголю і куріння. Хоча це добре повпливало на організм, але співачка зіткнулася з тим, що почала дуже швидко набирати вагу. У 2014 році Мережу облетіли фото, зроблені папараці, де Могилевська у просторій сукні говорить по телефону. Співачка була дуже широкою і практично невпізнанною.

Наталья Могилевкая на пике своего веса
Фото розповнілої Наталії Могилевської вразили публіку

Тоді Могилевська прокоментувала ці знімки і зізналася, що зайва вага пов’язана із відмовою від паління. Втім, Наталія не стала запускати себе ще більше і почала свій шлях схуднення. Так, за не дуже довгий час співачка схудла аж на 25 кілограмів і після такого перевтілення ще й взяла участь у проєкті “Танці з зірками” у 2017 році, де вразила глядачів своєю стрункістю і харизмою.

Наталія Могилевська схудла на 25 кілограмів
Наталія Могилевська схудла на 25 кілограмів

Наталія Могилевська не приховує, що схудла завдяки збалансованому харчуванню. Співачка розповіла, що харчувалася 4-5 разів на день. В першій половині дня вона їла вуглеводи (каші, фрукти), а в другій половині дня –  білки (м’ясо, риба) та овочі. Також артистка розповіла, що не любить займатися спортом, а от танці їй дуже подобаються і, до того ж, вони допомагають скинути зайву вагу. В ті дні, коли Могилевська не танцювала, вона просто гуляла по вулиці 20-30 хвилин.

Результат схуднення співачки був дійсно приголомшливий. Нажаль, Могилевська не змогла закріпити цей результат надовго. Зараз співачка знову набрала декілька зайвих кілограмів. Співачку навіть підозрювали у вагітності, адже її живіт помітно округлився. Але Наталія зізналася, що вона не вагітна, а просто набрала зайву вагу.  Втім, зараз Могилевська знає, як правильно худнути і зможе з легкістю прийти у форму.

Популярне

Схожі статті

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.

Ліниве хачапурі для лінивих господинь: готую грузинську страву просто на сковорідці. Виходить на 10 з 10

Приготувати смачне та ароматне грузинське хачапурі можна вдома без зайвого клопоту. Навіть не потрібно довго возитися з тістом, адже воно готується на сковорідці.

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.