Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень: 22-річна дружина не оцінила такі розтрати

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук не шкодує грошей на комфортне і смачне життя. Його молода дружина не перестає дивуватись його марнотратству.

Володимир Остапчук у січні 2023 року таємно одружився втретє. Його обраницею стала 22-річна журналістка Катерина Полтавська, з якою він закрутив роман після несподіваного розлучення з колишньою дружиною Христиною Горняк. Причину розриву екс-подружжя не розкриває, однак публіка вважає, що це пов’язано з новими відносинами шоумена. Така ж історія була і з його першим розлученням з Оленою Войченко – він пішов з сім’ї через нові почуття до Христини.

Остапчук і Полтавська чекають на дитину? Дружина шоумена натякнула на поповнення
Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень

З Полтавською Остапчук живе в елітному ЖК “Тетріс-Хол”, де квартири не по кишені багатьом простим людям, майже кожен день він дарує їй свіжі квіти, радує коштовними подарунками і слідкує, щоб кохана була завжди сита.

Нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська
Нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Катерина Полтавська показала, що телеведучий приніс додому до чаю. Це були два шматочки запіканки за нечувані гроші – 450 гривень. В цей момент між ними відбувся такий діалог:

Катя: – Ми деб*ли

Володимир: – Чому?

Катя: – Запіканка коштує 450 грн

Володимир: – І що?

Катя: – Ну дорого. Я б сама дешевше зробила

Над своєю реакцією на такі ціни журналістка пожартувала:

Людину можна вивезти з Кіровограду, а Кіровоград з людини – ні

Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень
Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень

Вона сама з Кропивницького, але живе в Києві. І вона дійсно могла б сама приготувати запіканку, тому що постійно готує для зіркового чоловіка щось смачненьке. Його найулюбленіша страва – фірмовий борщ Катерини, з якого вона викидає свинину.

Нагадаємо, Катерина Полтавська розповідала, що стосунки з Володимиром Остапчуком – це її перші стосунки в житті. Вона щаслива разом з шоуменом і запевняє, що він для неї найкращий не зважаючи, що їй нема з ким порівнювати. Також дівчина зізнавалась, що вона дуже ревнива, однак їй пощастило з тим, що коханий не дає приводів для ревнощів, хоча з огляду на його досвід в минулих шлюбах – можливо слід задуматися.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.