Тіна Кароль назвала причину, чому її виступ на Євробаченні був провальним: “Це мій комплекс меншовартості”

Відома українська співачка пригадала свою участь у пісенному конкурсі Євробачення 2006 року. Знаменитість зізналась, що вона насправді соромиться свого виступу

Одна з найвідоміших українських співачок Тіна Кароль давно починала свою кар’єру. Знаменитість стала однією з перших артистів, які представляли Україну на Євробаченні. На конкурс зірка поїхала 2006 року й заспівала композицію “Show Me Your Love”. Втім, зізналась Тіна Кароль нещодавно, вона взагалі незадоволена своїм виступом. Причини знаменитість приховувати не стала й розповіла все, як є.

Тіна Кароль соромиться свого виступу на Євробаченні

Пригадала минуле знаменитість не просто так. Цьогоріч Тіну Кароль запросили виступити на Євробаченні, що відбувається від імені України, але в Ліверпулі. Зірка одразу відчула себе ніяково, оскільки зрозуміла, що їй доведеться знову співати стару пісню, яка їй не дуже подобається. Співачка зізналась, що перепитала в організаторів конкурсу, чи може обрати іншу композицію.

Тіна Кароль розповіла про своє ставлення до власного виступу на Євробаченні-2006
Тіна Кароль розповіла про своє ставлення до власного виступу на Євробаченні-2006

Хоч артистка й не розповіла, чому саме їй не подобається її старий виступ, знаменитість назвала таку думку своїм “комплексом меншовартості”. Крім того, Тіна Кароль пригадала й свою першу емоцію після того, як її запросили виступати на цьогорічному пісенному конкурсі.

“Я не те щоб не люблю цей виступ, а соромлюся, бо там такий гротеск… Це мій комплекс меншовартості”, – пригадала Тіна Кароль.

Тіна Кароль зізналась, що змінила пісню, з якою виступала колись на Євробаченні-2006
Тіна Кароль зізналась, що змінила пісню, з якою виступала колись на Євробаченні-2006

Коли організатори Євробачення-2023 заявили артистці, що вона не може виступати з іншою піснею, знаменитість вирішила внести певні зміни в композицію. Тіна Кароль зазначила, що додала нову “фішку” до своєї старої пісні та змінила аранжування. Втім, усіх секретів відома українська співачка розкривати не стала.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.