Одягнула білу сукню й відгуляла казкове весілля: Злата Огнєвіч після Холостячки-2 нарешті стала щасливою

Відома українська співачка Злата Огнєвіч після невдач в особистому житті нарешті змогла знайти гармонію та щастя у своєму житті. Знаменитість показала чарівні фото з весілля у білій сукні

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, давно здобула свою популярність. Шанувальники зачаровані жіночністю та талантом артистки, а також полюбляють її гумор й особистість. Крім основної своєї діяльності, Огнєвіч веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці зірка часто ділиться фотографіями з цікавих подій.

Однією з таких стало весілля колишнього учасника Холостячки-2 Андрія Хветкевича. Після завершення телепроєкту знаменитість зробив камінг-аут та зізнався, що його приваблюють і жінки, і чоловіки. Минулого року Хветкевич зробив пропозицію нареченому Філіпе, а нещодавно вони відсвяткували весілля в Мексиці. На подію запросили і Злату Огнєвіч.

Злата Огнєвіч побувала на романтичному весіллі Андрія Хветкевича та його нареченого Філіпе
Злата Огнєвіч побувала на романтичному весіллі Андрія Хветкевича та його нареченого Філіпе
Злата Огнєвіч у вишуканій сукні відвідала весілля колишнього учасника Холостячки-2
Злата Огнєвіч у вишуканій сукні відвідала весілля колишнього учасника Холостячки-2

У своєму блозі відома українська співачка ділилась фотографіями з події. Зокрема, Злата Огнєвіч показала, в якому наряді вона відвідала важливу подію. Артистка одягла коротку білу сукню цікавого крою. Крім того, пізніше співачка змінила образ і показалась у вишуканій вечірній сукні.

Хоча й весілля, на якому відгуляла знаменитість, було не її, раніше були всі шанси, що Огнєвіч стане нареченою. Деякий час тому Злата Огнєвіч була головною героїнею “Холостячки-2”, в якій переміг Андрій Задворний. Глядачі пророкували зірковій парі довгі й чудові стосунки, втім все обернулось інакше.

Раніше відома співачка Злата Огнєвіч зустрічалась з переможцем Холостячки-2 Задворним
Раніше відома співачка Злата Огнєвіч зустрічалась з переможцем Холостячки-2 Задворним

Стосунки зіркової пари тривали недовго. Через півтора місяця після завершення знімання реаліті-шоу “Холостячка-2” знаменитості повідомили про розставання, ініціатором якого став Андрій Задворний. Пізніше з’ясувалось, що чоловік не кохав Злату Огнєвіч, через що й вирішив розірвати роман. Співачка важко переносила розставання з бойфрендом і навіть зверталась по допомогу до психолога. Втім, нині зірка нарешті знайшла внутрішню гармонію та нарешті відчула себе щасливою після важкого життєвого періоду.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.