facebook

У кожної українки є шанс: Гарік Бірча, Віталій Козловський, Дзідзьо і Дурнєв шукають собі дружин

Виявляється, в українському шоубізнесі вистачає завидних холостяків. Що відомо про особисте життя відомих зірок, в паспорті яких сьогодні не стоїть штамп?

Доки одні знаменитості будують щасливі стосунки та виховують дітей, інші залишаються в пошуках кохання всього свого життя. Що відомо про особисте життя відомих українських зірок та чому вони досі залишаються без дружин?

Гарік Бірча

Відомий український актор і виконавець культової ролі Вітальки у комедійному серіалі в реальному житті дуже відрізняється від екранного героя. Втім, у свої 48 років знаменитість і досі лишається самотнім. В одному з інтерв’ю Гарік Бірча зізнався, що не встиг помітити, як промайнули 35 років його життя, адже весь час та увагу витрачав на улюблену роботу.

Гарік Бірча розповів, чому у 48 років він і досі залишається самотнім
Гарік Бірча розповів, чому у 48 років він і досі залишається самотнім

Знаменитість зізнався, що за життя в нього, звісно, були серйозні стосунки. Втім, до нині він так і не зміг знайти ту саму єдину, яка б стала для нього коханою дружиною та матір’ю його дітей.

Віталій Козловський

Український співак ніколи не любив розповідати про своє особисте життя. Знаменитість волів тримати все у секреті. У свої 38 років знаменитість ще ніколи не перебував у шлюбі, втім нещодавно зірковий холостяк повідомив, що перебуває у серйозних стосунках. Віталій Козловський не називав імені своєї обраниці, втім зазначив, що вони живуть разом і вже навіть намагались зачати дитину.

Дзідзьо

Михайло Хома раніше перебував у шлюбі, але розлучився й шукає нову дружину
Михайло Хома раніше перебував у шлюбі, але розлучився й шукає нову дружину

Відомий український артист Михайло Хома раніше вже перебував у шлюбі, втім декілька років тому повідомив про розлучення з коханою дружиною Ярославою Притулою. Нині серце знаменитості вільне, а раніше він вже розповідав, яку жінку шукає. Найголовніше, заявив Дзідзьо, аби його майбутня дружина була милою його серцю. Артист вважає, що у питаннях кохання потрібно покладатись на почуття, а не зовнішні дані.

Олексій Дурнєв

Популярний блогер і ведучий Олексій Дурнєв не є особливим прихильником обговорень особистого життя. Знаменитість воліє тримати таку інформацію в таємниці, втім нещодавно вирішив розповісти трішки більше цікавих деталей. Восени чоловік зізнався, що нині його серце абсолютно вільне.

Популярне

Схожі статті

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.