Після розлучення довго в дівках не сиділа: 46-річна Камалія знайшла собі нового чоловіка у Пакистані

Відома українська співачка не так давно оголосила про своє розлучення з коханим чоловіком Мохаммадом Захуром. Тепер мережею гуляють новини про те, що зірка знову вийшла заміж

З початку 2000-х років знаменита українська співачка Камалія Захур будувала стосунки зі своїм пакистанським принцом Мохаммадом Захуром. Зіркова пара пережила разом чимало випробувань, а після народження спільних доньок їхні стосунки стали лише міцнішими. Втім, нещодавно пара повідомила про розлучення. Після розставання з коханим артистка довго сама не сиділа. Не так давно Камалії приписали роман із пакистанським співаком.

Пакистанські медіа розповсюдили новину про те, що Камалія невдовзі після розлучення з мільярдером почала стосунки з Сахір Алі Багга, пакистанським співаком. На доказ засоби масової інформації надали фотографії зіркового дуету, де вони стоять в обіймах одне одного.

Камалія зі своїм новим чоловіком, заміжжя з яким їй приписали пакистанські медіа
Камалія зі своїм новим чоловіком, заміжжя з яким їй приписали пакистанські медіа

Втім, поспішила пояснити відома українська співачка, насправді вона не перебуває у стосунках зі співаком Сахір Алі Багга. Артистка пожартувала, що просто обожнює приголомшливі заголовки журналістів. Камалія подякувала пресі за підвищений інтерес та увагу до себе, втім натякнула, що вона з пакистанським артистом має виключно робочі зв’язки.

Насправді Камалія й досі перебуває в офіційному шлюбі з чоловіком Мохаммадом Захуром
Насправді Камалія й досі перебуває в офіційному шлюбі з чоловіком Мохаммадом Захуром

Нагадаємо, що раніше на особистій сторінці відомої української співачки Камалії Захур з’явився допис, який серйозно занепокоїв її шанувальників. Артистка повідомила, що разом зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром вони прийняли рішення розлучитись та піти кожен власною дорогою. Разом з тим, пояснила знаменитість, вони збережуть дружні стосунки заради щастя спільних доньок.

Втім, після оголошення новини про розлучення зіркова пара продовжила поводитись так, ніби вони ні про що не заявляли. Пакистанський мільярдер з’являється поруч зі своєю нібито колишньою дружиною всюди, де знаменитості потрібна його підтримка. На публіці зірки також продовжують демонструвати одне до одного теплі й тісні стосунки.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.