Орбакайте показала свою єдину доньку-випускницю в США: онука Пугачової Клава народжена бути моделлю

Російська співачка Христина Орбакайте показала свою дочку Клаву, яка стала випускницею у США. Знаменита спадкоємиця Алли Пугачової давно не живе в росії зі своєю сім'єю.

Христина Орбакайте в 2005 році вийшла заміж за бізнесмена Михайла Земцова і переїхала в Америку заради нього. Артистка довгий час жила на дві країни – росію і США, однак зараз вона все рідше буває у москві. Тепер їй ні до кого прилітати в російську столицю, адже зіркова матір Алла Пугачова разом із чоловіком Максимом Галкіним емігрували в Ізраїль.

Так і дорослі діти Христини знаходяться не в росії. Сини Орбакайте також прийняли рішення жити за кордоном. Старший син Микита Пресняков покинув росію осінню 2022 року і переїхав у Сполучені Штати Америки. За чутками слідом за ним туди перебрався його молодший брат Дені Байсаров.

Орбакайте показала свою єдину доньку-випускницю в США
Орбакайте показала свою єдину доньку-випускницю в США

Наймолодша з її дітей, 11-річна дочка Клавдія Земцова, нещодавно, 1 червня 2023 року, закінчила початкову школу в Нью-Йорку. Клава росте справжньою красунею і на зріст ось-ось наздожене маму. Орбакайте показала, як зараз виглядає донька, відвідавши її шкільний випускний. Дівчинка більше схожа на батька, як вважає більшість шанувальників родини, але й риси зіркової матері в ній присутні.

Сьогодні Клавочка закінчила 5 клас, що в Америці означає перехід з початкової школи в середню! Тут цьому надають велике значення – перший випускний. Всіх з Днем захисту дітей, мирного неба над головою

, – підписала кадри Христина.

На свій перший в житті випускний онука Алли Пугачової нарядилась в стильне міні, показавши головну родзинку, яку успадкувала від мами – довгі модельні ноги. Співачка одягла сукню-футляр.

Нагадаємо, Клава від народження живе в США, вона цілком американка. Дівчинка мріяла піти шляхом матері та бабусі і стати співачкою. У неї є власна пісня на іспанській мові, якою Клавдія володіє ідеально.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.