Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала шикарну фігуру та поділилася секретами, як відновлювалася після пологів

Українська спортсменка, професійний тренер та спеціаліст зі схуднення Аніта Луценко розкрила подробиці як їй вдалось прийти в форму після пологів.

Аніта Луценко – одна з найпопулярніших тренерів-мотиваторів в Україні. Довгий час була тренером та телеведучою в проекті “Зважені та щасливі”, а також засновник популярної програми для похудання дома “Wowbody”. У 2016 році телеведуча народила донечку Мію. На сторінці в соцмережі Аніта розмістила свої фотографії до та після пологів, де видно, що практично відразу після народження дитини вона залишилася у прекрасній формі. Спортсменка вирішила поділитися з підписниками як їй це вдалося.

Перш за все Аніта пішла на тренування і консультацію по пілатесу, де їй допомогли з поставою та вирішенням проблеми діастазу. Зірка перейшла на власну програму з харчування. Коли була можливість – бігала і дуже багато гуляла. Також дуже важливий в цьому питанні сон. Аніта радить молодим матусям спати якомога більше разом з дитиною. Також зірка пропонує щодня виконувати вправу Кегеля, яка спрямована на зміцнення м’язів тазового дна. У пості Луценко порадила підписникам свої нові програми для схуднення та підтримання здоров’я.

Аніта Луценко показала себе до та після пологів
Аніта Луценко показала себе до та після пологів

Нагадаємо, Аніта Луценко після початку війни виїхала до Великобританії разом з дочкою, та віддала її у місцеву школу. Зірка не планує залишатися за кордоном назавжди і дуже сумує з Україною, проте повертатися поки боїться. Чоловік спортсменки при цьому залишається в Україні. Раніше Аніта зізналась, що вони офіційно не одружені, проте Аніта все ще чекає від коханого пропозиції руки і серця.

Популярне

Схожі статті

Заливний пиріг із картоплею готую на вечерю або для раптових гостей: швидко, смачно, ситно, ароматно

Вечерю можна приготувати нашвидкуруч, якщо запланувати заливний пиріг із картоплею. тісто дуже швидко готується на кефірі, а місити його руками взагалі не доведеться. При цьому виходить ситно.

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.