“Ціна патріотизму – 40 тисяч євро”: у мережі повідомили, що Віра Брежнєва виступила в рф перед олігархами

Відому українську співачку, яка після початку повномасштабної війни виїхала з росії, звинуватили у виступі на території держави, яка вторглась у її рідну країну

Віра Брежнєва, відома українська співачка, раніше жила та будувала кар’єру в сусідній країні. Втім, із початком повномасштабної війни знаменитість виїхала за межі росії. Втім, нещодавно у низці російських ЗМІ почали масово закидати, ніби артистка й досі виступає в рф. За анонімною інформацією медіа, зірка заспівала на приватному заході та отримала за свій виступ чималу суму грошей.

Так, у низці російських медіа з’явилась інформація про те, що зірка нещодавно нібито виступила на закритій вечірці. У подібних публікаціях стверджується, ніби Віра Брежнєва заспівала на корпоративі перед олігархами. У російському телеграм-каналі йдеться, що артистка виступила за доволі високий гонорар.

“Вона [Віра Брежнєва – прим. ред.] готова за деяку суму заспівати перед ким завгодно. Ціна патріотизму – 40 тисяч євро (близько 1,6 млн гривень – прим. ред.). Кажуть, виступ на недавній приватній вечірці пройшов успішно”, – заявили російські ЗМІ.

У мережі звинуватили Віру Брежнєву у виступах перед росіянами
У мережі звинуватили Віру Брежнєву у виступах перед росіянами

Крім того, медіа сусідньої країни заявили, ніби артистка й досі веде бізнес на території їхньої країни. За непідтвердженими словами ЗМІ, у Віри Брежнєвої в росії є одразу декілька компаній – косметика “Vera by Vera Brezhneva” та одяг класу люкс “Myseasons”. Втім, найцікавішим у всій цій історії виявився той факт, що автори публікації не підкріпили свої гучні заяви конкретними фактами.

До слова, сама Віра Брежнєва цю інформацію не підтверджує, але й не спростовує. Артистка не відреагувала на новини російських ЗМІ про те, що вона, мовляв, виступає та продовжує вести бізнес на території країни-агресорки.

Популярне

Схожі статті

“Колишній приповз”: Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком натякнула на нові стосунки

Христина Горняк, колишня дружина Остапчука, продемонструвала кадри, на яких постала в обіймах загадкового чоловіка та натякнула, що має нові стосунки.

Могла б стати свекрухою Мартиновської, якби син був сміливішим: Ярославський показав, як виглядає його мама

Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський, якого багато хто знає як затятого холостяка, нарешті розкрив, хто є його найдорожчою у світі людиною.

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.