Орбакайте після переїзду з росії показала свіжі фото онуків Пугачової: тепер дітлахи у сонячній Італії

Донька відомої російської співачки Алли Пугачової показала свіжі фотографії своїх дітей. Зірка продемонструвала фанатам онуків легендарної Примадонни

Відома російська співачка Алла Пугачова має трьох дітей. Свою найстаршу доньку зірка народила ще у першому шлюбі з цирковим артистом Миколасом Орбакасом. Христина Орбакайте виросла, пішла стопами мами та здобула неабияку славу. Нині знаменитість мешкає та працює за кордоном, а також багато часу проводить зі своїми дітьми, яких, у неї троє, як і у зіркової мами.

Виявилось, що нині знаменитість виїхала з дітьми до Італії. До слова, російські ЗМІ банальну поїздку артистки на відпочинок назвали “втечею”, а от сама Орбакайте на ці слова вирішила не реагувати. Хай там як, але минулого року зіркова родина відпочивала у Франції, тепер для відпустки обрали сонячну Італію.

На особистій сторінці Христини Орбакайте в соціальній мережі Інстаграм з’явились свіжі кадри з відпустки. Артистка показала шанувальникам, як нині виглядають онуки Алли Пугачової. За кордон знаменитість вирушила з молодшою донькою Клавою, якій вже 12 років, та сином Дені, якому виповнилось 20.

Христина Орбакайте зі своїми дітьми відпочиває за кордоном
Христина Орбакайте зі своїми дітьми відпочиває за кордоном

В описі до свого нового допису знаменитість розповіла, що рівно за рік після торічної відпустки вони з дітлахами зібрались в тій самій компанії знову – змінилась лише країна перебування. Цьогорічну відпустку артистка назвала “спільними сімейними канікулами”, а на опублікованих кадрах вона з дітьми виглядала дуже щасливою.

До слова, неможливо не помітити, що дітлахи знаменитості дуже підросли та змінились. Молодша донька Христини Орбакайте дорослішає буквально на очах, а от син зірки Дені поступово мужнішає. Втім, попри свій дорослий вік, зірковий нащадок залишається скромним. Схоже, Орбакайте чудово виховала своїх дітей.

Популярне

Схожі статті

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.

І роки на ній не відбиваються: Алла Мазур вийшла у світ з ідеальним “бейбі-фейс”. Невже зробила підтяжку?

Алла Мазур завжди привертала увагу своїм професіоналізмом та чарівністю. Однак останнім часом шанувальники та глядачі не могли не помітити, що 58-річна жінка виглядає значно молодшою за свій вік.