Брати Меладзе святкують день народження Валерія на курорті: 58-річний іменинник в панамці та сонячних окулярах

Валерій Меладзе 23 червня святкує свій день народження. Його брат, Костянтин Меладзе, привітав рідну людину на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Валерій Меладзе, відомий музикант, давно завоював популярність і славу. Хіти знаменитості без перебільшення знають мільйони людей у різних країнах, а його творчість стала асоціюватись із веселими та безтурботними часами. У часи повномасштабної війни в Україні, країні, яка для артиста була чи не другою батьківщиною, знаменитість продовжує свою концертну діяльність. Разом з тим, про події в Україні знаменитість висловився неохоче.

Так, нещодавно відомий музикант Валерій Меладзе відзначив свій 58-й день народження. Зі святом популярного артиста привітав його брат Костянтин. На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис. Продюсер і композитор показався разом із рідною людиною на відпочинку – на тлі кадру із зірковими братами можна було побачити гори.

Ймовірно, святкувати свій день народження Валерій Меладзе з братом і друзями вирушив на курорт, але, який саме, – невідомо. Костянтин Меладзе в описі до своєї нової публікації назвав Валерія найкращим у світі братом і чуттєво привітав його з днем народження. До слова, у коментарях до нового допису артиста можна було побачити чимало привітань від користувачів мережі. Прихильники братів Меладзе приєднались до вітань Валерія з його днем.

Костянтин Меладзе привітав свого брата Валерія з днем його народження
Костянтин Меладзе привітав свого брата Валерія з днем його народження

До слова, на нещодавно опублікованому фото можна побачити й те, як змінились зіркові брати Меладзе. Валерій, хоча раніше й мав сиві волосинки у бороді, тепер став повністю “білесеньким”. На лиці та голові Костантина чорнявого волосся також не лишилось. Попри такі вікові зміни, виглядають брати Меладзе доволі добре.

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".