Настя Коротка зібралася з дітьми відвідати Андрія Бєднякова: залишатися в Україні чоловік родині не дозволяє

Після 25 лютого 2022 року життя Андрія Бєднякова кардинально змінилося. Дружина з донькою виїхала до США, де народила хлопчика. А шоумен змушений покинути улюблений Маріуполь, де залишилася квартира і чимало важливих артефактів – шкільних грамот, касетного магнітофона тощо.

Після 25 лютого 2022 року життя Андрія Бєднякова кардинально змінилося. Дружина з донькою виїхала до США, де народила хлопчика. А шоумен змушений покинути улюблений Маріуполь, де залишилася квартира і чимало важливих артефактів – шкільних грамот, касетного магнітофона тощо.

Нині колишній ведучий “Орла і решки” мріє про власне шоу. Йому пропонували стати співведучим Олени Кравець у програмі “Тихий вечір”, але він навідріз відмовився, бо хоче робити щось своє.

Андрій Бєдняков з Настею Короткою вже 16 років перебувають у шлюбі

Бєдняков дуже сумує за рідними людьми, які опинилися по той бік океану. Щодня о 5 ранку він прокидається і телефонує доньці. У неї якраз 7-ма година. Вони синхронно умиваються, снідають й обговорюють усі нагальні питання, допоки Настя вигулює собаку.

Пізно ввечері знову відбувається сеанс зв’язку з Ксенею, але він уже не триває цілу годину, оскільки татусь частенько засинає прямо із телефоном у руках. З усім тим, Андрій вважає себе неідеальним батьком, оскільки знаходиться на відстані від родини й не бачить на власні очі, як зростають Ксеня з Остапом.

Андрій Бєдняков відвідував родину в Америці ще до народження сина

Донька вже дорослішає і в неї з’являються певні таємниці від татка. Хоч як він не випитує, дівчинка не здається. Іноді навіть Настя втручається і просить не тиснути на старшу дитину. З Остапом їм легше вправлятися. Напевно, батьки вже набралися досвіду, як поводитися з дітьми.

Настя з дітьми частенько збирає валізи, щоб повернутися в Україну, але Андрій не дозволяє, поки існує небезпека. Хоча невдовзі родина все ж має об’єднатися – рідні приїдуть провідати татуся. Та допоки є можливість, Бєдняков певен, що дружина з сином і донькою мають залишатися в Америці.

Популярне

Схожі статті

“Давно втратила совість”: Ані Лорак зганьбилася на концерті через спідницю, яка постійно підстрибувала

Ані Лорак вирізняється особливістю потрапляти у незручні ситуації. Ось і цього разу вбралася на концерт так, що подружці Лєрі Кудрявцевій стало соромно, і вона змушена була рятувати становище.

Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе: вже говорить і виступає на камеру (Фото)

Екс-учасниця гурту "Віа Гра" Альбіна Джанабаєва показала, як зараз виглядає її 3-річна донька від Меладзе. Дівчинка росте дуже харизматичною і артистичною.

Не “Шуба”, в рази смачніше! Вся сім’я підсіла на цей салат з буряком без оселедця: дуже ніжний і соковитий

Спробуйте приготувати цей салат з буряком і ви більше ніколи не будете робити класичну "Шубу". Салат виходить ніжним, соковитим і нереально смачним.