Не зразкові сім’янини: Потап, Горбунов, Остапчук та інші чоловіки, які покинули сім’ї з дітьми заради коханок

Похвалитися довгим та щасливим шлюбом можуть на багато людей. Серед зірок шоу-бізнесу число вдалих шлюбів ще менше. Тож не дивно, що деякі артисти міняють дружин, як рукавички.

Багатьом представникам українського шоу-бізнесу не вдалося зберегти власну сім’ю. Тенденція така, що артисти покидають своїх дружин з дітьми заради молодших і красивіших дівчат.

Юрій Горбунов

Як виглядає єдина донька Юрія Горбунова, яку народила не Катя Осадча
Чоловіки, які покинули сім’ї з дітьми заради коханок: Юрій Горбунов

Актор і шоумен Юрій Горбунов вже 6 років знаходиться у шлюбі з телеведучою Катею Осадчою. Їхнє подружжя називають одним з найміцніших в українському шоу-бізнесі та мало хто знає, що свого часу Горбунов заради Осадчої покинув свою першу дружину Людмилу Горбунову. З цією жінкою актор був одружений аж 20 років. Спільних дітей у них не було та Юрій офіційно удочерив доньку Людмили від першого шлюбу. Розлучився Горбунов з Людмилою у 2015 році. Якраз тоді у нього зав’язався роман з Осадчою.

Потап

Потап займається благодійністю
Чоловіки, які покинули сім’ї з дітьми заради коханок: Потап

Репер Потап і співачка Настя Каменських багато років приховували від публіки свої стосунки і їм це вдавалося. Розсекретили свої відносини Потап і Настя лише у 2019 році, у день власного весілля. Пізніше стало відомо, що штампи у паспорті закохані поставили ще у 2018 році, а їхні стосунки розпочалися у 2014-му. Чрез коханку Каменських Потап покинув свою першу дружину Ірину Горову, з якою має спільного сина Андрія.

Володимир Остапчук

Як виглядає будинок Остапчука та Горняк
Чоловіки, які покинули сім’ї з дітьми заради коханок: Володимир Остапчук

Володимир Остапчук – справжній Казанова українського шоу-бізнесу. У 2020 році телеведучий покинув свою дружину Олену Войченко заради коханки Христини Горняк після 10 років шлюбу. Варто відзначити, що з Войченко у Остапчука є двоє дітей: сина Еван та донька Емілія.

Не встиг Остапчук розлучитися з Войченко, як повів під вінець Христину. Та шлюб з Горняк теж виявився недовгим і тривав всього 1,5 роки. Христину Остапчук “проміняв” на молодшу на 16 років дівчину на ім’я Катя.

Віктор Павлік

Віктор Павлік одного разу випадково збрив собі брови
Чоловіки, які покинули сім’ї з дітьми заради коханок: Віктор Павлік

Співак Віктор Павлік за своє життя змінив вже чотирьох дружин. У 2020 році чоловік одружився з молодшою на 29 років дівчиною Катьою Репяховою. Заради молодої коханки Павлік покинув свою третю дружину Лору Созаєву, з якою мав спільного сина.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.