Вадим Олійник і Володя Дантес давно не працюють разом: чи бачилися за останні 8 років і чи залишилися образи

Вадим Олійник разом із Володею Дантесом здобули перемогу на "Фабриці зірок". Згодом хлопці створили дует «ДіО.фільми». Нині кожен живе своїм життям. Чи й досі сердиться співак на свого колишнього колегу?

Вадим Олійник разом із Володею Дантесом здобули перемогу на “Фабриці зірок”. Згодом хлопці створили дует «ДіО.фільми». Нині кожен живе своїм життям. Чи й досі сердиться співак на свого колишнього колегу?

Про співи мова вже не йде. Олійник ще рік тому зайнявся озвучуванням фільмів і чудово себе почуває в цій ролі. З перших днів повномасштабної агресії Вадим активно волонтерив. Не перестав займатися цим і зараз, хоча переважну більшість часу займає запис реплік під час дубляжу фільмів.

Колись Дантес та Олійник не лише співали дуетом, але й дружили

А колись Дантес з Олійником, співаючи в дуеті, мали мільйони шанувальниць, які ходили за ними по п’ятах. Так вийшло, що нині Володя популярніший за Вадима. Олійник після розриву з товаришем намагався започаткувати власний проєкт “Олійник з собою”, співав сольно. Та, напевно, через пандемію корони досягти очікуваного результату не вдалося.

В Дантеса нині вийшов класний кліп, визнає Вадим, але йому самому особисто цікаво йти вперед і займатися іншими речами. Окрім дубляжу молодик нині збирається вести спортивний канал, де мова йде про кіберспорт. Тож він уже не лише співак та композитор, але й актор та ведучий. До речі, Вадим почав виговорюватися, працювати над наголосами, тож і співати став краще.

З Дантесом вони бачилися двічі на “Лізі сміху”. Розійшлися хлопці не дуже добре, хоча раніше дружили. Але час минув, шляхи розійшлися, окреслилося інше коло знайомств, то вже немає що ділити. Вадим і досі зі сміхом пригадує, як під час “Фабрики зірок” дівчина подарувала Володі цибулю, бо хотіла познайомитися.

Перший шлюб розпався, оскільки Вадим довго не висловлював своїх претензій дружині. Та коли втямив, що вони зовсім різні, не став рятувати шлюб. Нині в Олійника серйозні стосунки з дівчиною. Він навіть їздить на Сумщину провідати її батьків.

Популярне

Схожі статті

Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе: вже говорить і виступає на камеру (Фото)

Екс-учасниця гурту "Віа Гра" Альбіна Джанабаєва показала, як зараз виглядає її 3-річна донька від Меладзе. Дівчинка росте дуже харизматичною і артистичною.

Не “Шуба”, в рази смачніше! Вся сім’я підсіла на цей салат з буряком без оселедця: дуже ніжний і соковитий

Спробуйте приготувати цей салат з буряком і ви більше ніколи не будете робити класичну "Шубу". Салат виходить ніжним, соковитим і нереально смачним.

Тіну Кароль назвали “стервом”, а Потапа – зарозумілим: спливла правда про їхню поведінку на “Голосі країни”

Молодий співак DIBROVA, який був учасником "Голосу країни" розповів, якими в реальному житті є Тіна Кароль та репер Потап. Артист залишився розчарованим у тренері, якого він обрав на проєкті.