“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець пішла до стиліста: прибрала сумніви і зайві прядки

Відома українська актриса та гумористка Олена Кравець розповіла про похід до свого майстра. Знаменитість розкрила реальні причини, чому навідується до салону краси

Олена Кравець давно здобула популярність та визнання серед своїх шанувальників. Вперше глядачі побачили відому українську гумористку та актрису на сцені КВК, а пізніше вона зі своїми колегами й друзями започаткувала “Квартал 95”. Сьогодні артистка вирішила перегорнути цю сторінку свого життя – Олена Кравець пішла з “Кварталу” та продовжує свою сольну кар’єру.

Втім, окрім діяльності на телебаченні, знаменитість також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там артистка часто ділиться зі своїми шанувальниками цікавими подробицями зі свого життя та розповідає про останні новини. Так сталось і цього разу – Олена Кравець поділилась, що останнім часом у неї був поганий настрій, тому вона пішла до свого стиліста.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олена Кравець розповіла, що гортання стрічки новин сильно її розхвилювало, втім вона вчасно себе зупинила та вирішила, що потрібно жити тут і зараз. Артистка зазначила, що вирішила навідатись у салон краси до свого стиліста, який завжди вміє налаштувати її на правильну хвилю.

Олена Кравець розповіла про похід до салону краси
Олена Кравець розповіла про похід до салону краси

Відома українська актриса розповіла, що в її улюбленому салоні краси завжди своя атмосфера. Знаменитість зазначила, що її стиліст Дмитро порадив їй відпускати – найімовірніше, майстер мав на увазі волосся, втім Олена Кравець по-творчому сприйняла все із зовсім іншої сторони. Так, артистка повідомила, що не може не дослухатись до свого улюбленого стиліста.

“Там [в улюбленому салоні Кравець – прим. ред.] навіть розмови пахнуть, таке відчуття… Мені так потрібно це було! “Відпускай, тобі зараз личить!” – порадив Діма. Я послухала його і все відпустила… Хто я така, щоб не дослухатися. Їду тепер додому легка, без зайвих думок та прядок. Та ну їх! Буду відпускати”

Популярне

Схожі статті

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.

Осадча, Кароль, Падалко похизувались у вишиванках: хтось у нових найдорожчих, а комусь й торішня серцю мила

Щороку вишиванка стає дедалі популярнішим елементом гардероба українців, особливо під час святкувань Дня вишиванки. Цього року українські зірки, як завжди, вразили своїм вбранням.

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.