Переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька зізналась, де живе її бойфренд-українець: “Втік за кордон”

Фіналістка та переможниця останнього сезону реаліті-шоу "Холостяк" розповіла про свого бойфренда та розсекретила причини, чому він живе за кордоном

Відома нині блогерка та модель Катерина Лозовицька здобула всеукраїнську популярність після своєї участі та перемоги у шоу про кохання “Холостяк-12”. Попри красиву картинку на екрані, побудувати з головним героєм крайнього сезону реаліті Алексом Топольським щасливих стосунків поза межами проєкту дівчині не вдалось. Після розриву зіркова пара знайшла нові стосунки – з іншими людьми.

Нині Катерина Лозовицька зустрічається із загадковим бойфрендом, імені якого не розкриває. Крім того, не розповідає знаменитість і про те, чим він займається та чому у часи повномасштабної війни в рідній країні перебуває за кордоном. Нещодавно шанувальники Катерини Лозовицької вкотре поцікавились у неї, чому так сталось – і вона відповіла на запитання.

Так, у відповідь на запитання про те, чому її бойфренд “втік з України”, Катерина Лозовицька впевнено поцікавилась у фанатів, чому вони взагалі вирішили, що він колись тікав. Знаменитість зазначила, що він, перебуваючи у сусідній країні, “служить своїй країні” набагато більше, ніж деякі чоловіки, які всю велику війну залишаються вдома.

Катерина Лозовицька висловилась про свого бойфренда, який живе у Польщі
Катерина Лозовицька висловилась про свого бойфренда, який живе у Польщі

Разом з тим, розповіла знаменитість і про плани з коханим на майбутнє. Зірка зазначила, що їхні стосунки дійшли до такого рівня, що вони замислились про те, щоб жити разом. Катерина Лозовицька зізналась, що вони з коханим вже шукають спільне житло у Варшаві та збираються з’їжджатись найближчим часом. Блогерка поділилась, що вони обирають такі апартаменти, які б підходили їм обом.

Нагадаємо, що Катерина Лозовицька вже встигла познайомити свого бойфренда з батьками. Знаменитість раніше ділилась на особистій сторінці в Інстаграмі кадрами з атмосферної вечері в одному із закладів у Варшаві, на якій і представила свого коханого мамі й батькові.

Популярне

Схожі статті

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.

Тіна Кароль відмовилася перекладати свій російськомовний хіт: причину назвала інша українська співачка

Відома українська співачка Тіна Кароль почала перекладати старі хіти рідною мовою. Втім, не всі композиції знаменитість вирішила змінвати. Причину повідомила Діана Глостер.

За раз з’їла 20 штук, не пошкодувала: нереальні кекси. Краще не повторюйте рецепт – будете готувати постійно

Якщо додати в тісто для кексів апельсин, то випічка стане просто неймовірною. Пишні ніжні солодкі вироби матимуть такий аромат, що не можна буде втриматися, щоб не взяти до рук ще один.