facebook

Колишня дружина Остапчука Горняк вийшла заміж за “папіка”, якому стукнуло 73: “Скоро заповіт підемо писати”

Колишня дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк прокоментувала своє особисте життя після розлучення з зіркою.

Христина Горняк стала вже другою колишньою дружиною телеведучого Володимира Остапчука. Вона стала причиною його розлучення з першою обраницею Оленою Войченко, вийшла за нього заміж в 2020 році, а вже в 2022 перестала перестала бути його дружиною.

Новина про розрив шлюбу Остапчука і Горняк вразила прихильників. Зіркова пара показувала ідеальні стосунки, будувала спільний будинок і планувала поповнення, однак поступово вони перестали з’являтись разом на нових фото і відео в блогах, хоча активно їх ведуть і регулярно там світилися. Це спричинило чутки, що між подружжям не все ладно.

Христина Горняк після ролучення нічого не готує
Колишня дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала своє особисте життя

В результаті восени 2022 року від близького оточення пари стало відомо, що вони отримали документи про розлучення. Зараз Володимир Остапчук втретє одружений на 23-річній блогерці Катерині Полтавській, з якою планує жити в будинку, який будував ще з Христиною. Ця тема стала болючою для екс-подружжя, оскільки Горняк тільки з соцмереж дізнається про плани телеведучого на їх спільне майно, яке вони до сих пір не поділили.

Незважаючи на це, Христина Горняк продовжує тримати гарний настрій і насолоджуватись життям. Жінка часто подорожує, зараз живе на дві країни – Австрію і Україну. Це викликає у підписників багато питань про те, звідки у неї гроші на все це, адже працює вона нотаріусом.

Христина Горняк розповіла про свого загадкового друга, в якого починає закохуватись
Колишня дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала своє особисте життя

Особисте життя колишньої дружини Володимира Остапчука бентежить публіку. В своєму Інстаграм-блозі Христина показала, що про неї говорять за її спиною деякі:

Про вас тут дехто плітки розпускає, що ви за папіка вийшли заміж і що йому за 60

, – написали їй.

Горняк відповіла з гумором, щоб пліткарям було що нового обговорити:

Сьогодні йому 73 стукнуло. Скоро вже заповіт підемо писати, який там заміж! От люди, люди… Тільки б поговорити

Колишня дружина Остапчука Горняк вийшла заміж за папіка, якому стукнуло 73
Колишня дружина Остапчука Горняк вийшла заміж за папіка, якому стукнуло 73

Популярне

Схожі статті

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.