Тіна Кароль розповіла про характер 14-річного сина Веніаміна, який живе у Британії: “Це інший світогляд”

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з прихильниками своїми особистими спостереженнями щодо її 14-річного сина Веніаміна. Артистка зізналася, що хлопець має абсолютно інший світогляд, ніж у більшості людей.

Тіна Кароль – не лише одна з найвідоміших співачок українського шоу-бізнесу, а й мама. Сина артистки звати Веніамін і йому 14 років. Майже все своє свідоме життя хлопець живе окремо від своєї зіркової мами. Ще у 7 років Вєня переїхав у Лондон, де пішов у перший клас в престижну приватну школу.

Варто відзначити, що співачці важко далося рішення віддати такого маленького сина навчатися за кордон. Та вона вчинила так, як хотів батько хлопчика Євген Огір, який помер, коли Вєні було всього 5 років.

Тина Кароль с мужем Евгением Огиром и сыном Веней
Тіна Кароль розповіла про характер 14-річного сина Веніаміна, який живе у Британії

Тіна Кароль запевняє, що виховує сина в суворості і він не є “маминим сином”. Веніамін багато часу приділяє навчанню і є відмінником. Крім того, хлопець займається грою на музичних інструментах і бойовим гопаком.

Нещодавно Тіна Кароль у своєму Телеграм-каналі поділилася з прихильниками своїми роздумами щодо сина. Так, співачка розповіла історію, яка трапилася напередодні. Тіні написав викладач зі школи, де вчиться її син і повідомив про те, що його мати померла. Тіна була в ступорі і не знала, що відповісти, крім банального “ми поруч”. Тоді співачка попросила у сина написати пару слів своєму викладачу і те, що написав Вєня розчулило співачку до сліз.

Так, Вєня поспівчував викладачу, але зробив це у своїй манері.

Смерть не завжди є поганою річчю. Зі смертю наших улюблених членів сім’ї, ми також можемо згадати їхнє життя та їх великі досягнення. Замість жалоби, давайте святкуватимемо життя вашої матері

, – написав син Кароль.

Тіна Кароль розповіла про характер 14-річного сина Веніаміна, який живе у Британії:

Співачку це дуже розчулило. Тіна зізнається, що завжди хотіла, аби її син сприймав смерть якось інакше, не так, як більшість людей. Так і трапилось.

У 2013 році Тіна втратила свого коханого чоловіка і батька свого сина Євгена Огіра. Тому для неї тема смерті є дуже болючою і вона не може про це говорити, їй важко дібрати співчутливі слова. Та те, як Веніамін зміг висловити свої почуття, зачепило артистку до глибини душі.

Це інший світогляд, і дякую тобі за це, сину.

, – написала Тіна.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.