Собака проти кота: хто з тварин виявиться більш уважним і акуратним? (ВІДЕО)

Господар вирішив провести цікавий експеримент для своїх домашніх тварин. Під час тесту стало зрозуміло, що кіт більше акуратний, ніж собака.

Експеримент полягав в тому, що тварини по-різному реагували на перешкоди. Хлопець на підлозі в коридорі розклав різнокольорове доміно, яке закривало прохід. Потім він кликав кожну тварину по черзі, а реакцію домашніх вихованців записував на камеру.

Спочатку господар собаки і кота розставив трохи кольорових перешкод, потім він ускладнив рівень, поставивши ще більше кубиків.

Кожен експеримент доводив, що кіт більше акуратний і уважний. Вусатий спокійно підійшов до перешкод, подивився і почав йти. Котик з легкістю пройшов весь коридор, не зачепивши при цьому жодного елемента. Він ніби не помічав, що навколо щось є.

А ось домашній пес зовсім по-іншому відреагував. Його хода не така граціозна, як у кота, але було дуже весело.

До речі, для експерименту можна використовувати будь-які невеликі предмети. Наприклад, косметику, лаки і пляшки.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.