Віктор Павлік звернувся до сина, якого не стало рівно 3 роки тому: “На нашу зустріч з вірою чекаю”

Рівно 3 роки назад, 7 серпня 2020 року, з життя пішов син відомого українського артиста Віктора Павліка Павло. В цей день співак звернувся до свого сина, якого вже немає, розчуливши публіку.

7 серпня 2020 року з життя пішов син Віктора Павліка від третього шлюбу Павло. Хлопцеві було всього 21 рік. Павло хворів на саркому – рак хребта. З цією безжалісною хворобою юнак боровся 2 роки, перенісши операції та аж 18 курсів хіміо- і променевої терапії. Останні місяці свого життя хлопець провів у хоспісі.

Павел Павлик
Віктор Павлік звернувся до сина, якого не стало рівно 3 роки тому

Сьогодні, 7 серпня, рівно 3 роки, як не стало Павла Павліка. В цей день його батько Віктор Павлік зробив дуже щемливий допис у своєму Інстаграм-блозі. Артист опублікував уривок пісні, яку посвятив сину вже після його смерті.

Текст пісні пробирає до мурашок.

Твій номер телефону не стираю,

До тебе в рай, синочку, дозвонюсь …

На нашу зустріч з вірою чекаю…

За тебе Богу кожен день молюсь….

Сину, сину, я тебе кохаю …

Усім серцем обіймаю я,

Найдорожчий …-Золотий… Чекаю …

Янгол -охоронець мій….

Користувачі Мережі підтримала Павліка у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Дуже зворушливий вірш, до глибини душі… співчуваю вашій втраті..”;
  • “Дуже чуттєво, плачу…. Це біль на все життя…”;
  • “Вічна пам’ять і Царство Небесне”;
  • “Тримайтеся”;
  • “Нехай з Богом спочиває. Він у кращому світі”;
  • “Памʼятаю його, дуже добрий був”.

Нагадаємо, всього у Віктора Павліка четверо дітей, один з яких помер. Всі діти народжені у різних шлюбах артиста з різними жінками. Так, найстрашому Олександру – 39 років. Він як і батько займається музикою, має дружину і дітей. Від другого шлюбу у Павліка є донька Христина, їй 36 років і вона веде непублічний спосіб життя. А ось наймолодшому сину Віктора Михасику всього 2 роки. Хлопчик народився у четвертому шлюбі Павліка з Катьою Репяховою, яка молодша за артиста аж на 29 років. Молода дружина Павліка стверджує, що на одній дитині вони точно не зупиняться і в найближчі роки планують обзавестись ще й донечкою.

Популярне

Схожі статті

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.