Поїхали разом відпочити? Потап показався на тлі Чорного моря, а Ірина Горова – у стильному білому бікіні

Відомий український музикант Олексій Потапенко засвітився на відпочинку, так само як і його колишня дружина Ірина Горова. Зіркове експодружжя відпочило на узбережжі

Олексій Потапенко, відомий український музикант і продюсер, у минулому був одружений з Іриною Горовою, бізнесвумен і продюсеркою. Зіркова пара виховувала спільного сина, але врешті-решт вирішила розлучитись. Після розставання знаменитості залишились у хороших взаєминах, а спілкування підтримували заради виховання спільної дитини та вирішення робочих питань.

Втім, і від роботи потрібно відпочивати. Нещодавно на особистій сторінці Олексія Потапенка в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис. Знаменитість показався на тлі Чорного моря в Одесі. Артист вирішив вийти на ранкову пробіжку та заразом показати шанувальникам, як виглядає для нього початок нового дня. Потап вирішив влаштувати собі активний відпочинок.

Відомий український музикант і продюсер Потап показався на тлі Чорного моря в Одесі
Відомий український музикант і продюсер Потап показався на тлі Чорного моря в Одесі

Варто зазначити, що останнім часом відомий український музикант Олексій Потапенко часто буває в Одесі. Так, наприклад, наприкінці липня знаменитість вже приїздив до Одеси. Тоді, до слова, він застав ракетну атаку на місто.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова також вирішила влаштувати собі невеличку відпустку. Кадрами з відпочинку зірка поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Продюсерка провела вихідні біля басейну та на новому відео у своєму блозі показала, який стильний образ обрала. Горова одягла стильне біле бікіні, в якому бра було оздоблене красивим мереживом.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала кадри з басейну у стильному білому бікіні
Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала кадри з басейну у стильному білому бікіні

В описі до нової публікації знаменитість повідомила, що так відпочила на вихідних і заявила, що знову хоче високу й спекотну погоду біля прохолодного басейну. У коментарях не всі шанувальники Ірини Горової погодились із зіркою, зазначивши, що така висока температура може подобатись, тільки якщо перебувати біля прохолодної води.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.