35-річна Ілона Гвоздьова показала свій новий будинок, який звели за 3,5 роки: “Збирали гроші все життя”

Ілона Гвоздьова з чоловіком мріяли про будинок від початку сімейного життя. Складали копієчку до копієчки й врешті змогли переселитися у справжні хороми на 238 квадратів.

Будинок зводився 3,5 роки. Коли почалася активна фаза війни, родина Гвоздьових була на роздоріжжі – свою квартиру вже продали батькам Ілони, а закінчувати ремонт не бачили сенсу. Врешті вирішили завершувати останню стадію будівництва, бо треба ж було десь жити.

Будинок Ілони Гвоздьової

Вийшов великий будинок на два входи. Тож якщо стане скрутно, можна буде здати половину котеджу. Порахувати, скільки вкладено коштів у роботи, дуже складно. Ілона відзначила, що придбати готовий особняк коштує дешевше.

Кухня

Родина вже витратила понад 250 тисяч доларів, хоча ще багато дечого недороблено й не умебльовано. Зокрема, немає паркану, стоянки для авто. Гостя Ілони Аліна Доротюк відзначила, що стосики дров замість поручнів – гарне екорішення. Господиня звернула увагу, що під стільницею стоять звичайні козли, якими чоловік Ілони користувався за потреби під час фарбування стелі.

Передпокій

Зала у будинку Гвоздьової об’єднана з кухнею. Тут дуже багато простору й світла. Є острів, де можна випити кави чи почастувати дітей смачним сніданком. У гостьовій залі величезний стіл, над яким висить шикарна люстра, на яку довелося збирати гроші цілий рік. Є камін, який чудово прогріває велику кімнату взимку, і зона відпочинку з диваном та плазмою.

Гардеробна

На другий поверх ведуть мармурові сходи. Там дитячі й батьківська спальня. Є певні недоробки. Але врешті збулася мрія танцівниці – вона має величезну гардеробну кімнату. Тераса теж іще не завершена, але звідти відкривається дуже гарний краєвид на заповідник. У планах господині повішати тут крісло-кокон і простирадла для йоги, щоб витягувати тіло.

Тераса

 

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.